Το καλύτερο ρεπορτάζ της ζωής της έγραψε πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Αθηνά Γεωργοπούλου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Δημαρχείου Μαραθώνα δίπλα στον καλό της, Σταύρο Μπακολιά,  λιμενικός πράκτορας της Anek Lines, στα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας.

Η νύφη λαμπερή, με την κατακόκκινη τουαλέτα της, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Από την άλλη ο γαμπρός με κόκκινες λεπτομέρειες στο κουστούμι του, χαμογελούσε διαρκώς. Η Αθηνά και ο Σταύρος επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την μακροχρόνια σχέση τους. Ο ένας κοιτούσε μέσα στα μάτια τον άλλον με αγάπη και η ευτυχία χρωμάτιζε τα πάντα γύρω τους...

Στο πλευρό των νεονύμφων στάθηκαν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, ο 8χρονος γιος της Αθηνάς και τα 16χρονα δίδυμα Αλέξανδρος και Παναγιώτα, παιδιά του Σταύρου.


Ένα όμορφο σκηνικό είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Μαραθώνα.

Όλοι τους έλαμπαν από ευτυχία και τα χαμόγελα και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν λεπτό. Και πως να γίνει αυτό άλλωστε, αφού τη τελετή τέλεσε ο Ηλίας Ψινάκης, Δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος εκείνη τη μέρα είχε κέφια και δεν σταμάτησε τα αστεία. Μάλιστα σε ρόλο σκηνοθέτη έστηνε τους καλεσμένους αλλά και το ζευγάρι για βίντεο και φωτογραφίες και φυσικά κανείς δεν του χαλούσε το χατίρι.

Κουμπάροι ήταν η Τζοάννα Γιαννοπούλου δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα του Σταύρου, ο Γιώργος Γεωργίου επιχειρηματίας από τα Γιάννενα καθώς επίσης και το ζεύγος Κατερίνα Τέρτση καλλιτέχνης και Παύλος Χήτας ελεύθερος επαγγελματίας.

Η Αθηνά δεν παρέλειψε να πετάξει την ανθοδέσμη της, με τους κόκκινους κρίνους. Η τυχερή ήταν η κόρη του Σταύρου, Παναγιώτα.


Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο The Μargi, στη Βουλιαγμένη.

Η Αθηνά και ο Σταύρος δεν σταματούσαν να χαμογελούν, ήταν η μέρα τους, η καλύτερη της ζωής τους, πανευτυχείς ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους και στους φίλους τους. Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχαν αναλάβει ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής, οι οποίοι με τα τραγούδια τους ταξίδεψαν αλλά και ξεσήκωσαν τους πάντες.

Στη δεξίωση βρέθηκε και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, φίλος του γαμπρού, ο οποίος τους αφιέρωσε και ένα τραγούδι. 

Το κέφι, οι εκπλήξεις και η συγκίνηση δεν σταματούσαν για την οικογένεια που έγινε και επίσημα πενταμελής!

Το κέφι απογειώθηκε όταν στον χώρο ακούστηκαν τα ηπειρώτικα τραγούδια. Μια έκπληξη για την Γιαννιώτισσα νύφη! Χορευτικό συγκρότημα χόρεψε ηπειρώτικα παραδοσιακά για χάρη της Αθηνάς και ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

Στους καλεσμένους μεταξύ άλλων ήταν γνωστοί επιχειρηματίες, συνεργάτες του γαμπρού, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες. Η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου προσωπική φίλη του ζευγαριού, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης ιδιοκτήτης των νυχτερινών καταστημάτων ROMEO στη Πάτρα και CABARET στην Αθήνα, οι συνεργάτες Αντώνης Καλαμάρας, Commercial Director Anek Lines και Γιώργος Παναγιωτίδης, Sales Director International Lines Attica Group.

Οι ευχές για το ζευγάρι πολλές, όμορφες, με αγάπη και από καρδιάς για βίον ανθόσπαρτον!


Οι φωτογραφίες είναι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου.