Η φετινή αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι. Έπρεπε να… ξεπεράσει τον εαυτό της και το viral βίντεο με το Manequinn Challenge που έκανε πέρυσι τα Χριστούγεννα όλη την Ελλάδα να δει τους αστυνομικούς με άλλο μάτι. Φέτος “επιστρατεύθηκαν” άπαντες και όλα δείχνουν ότι ακόμη μια αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αστυνομικοί, πυροτεχνουργοί, τροχονόμοι, άνδρες της ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜίτες, ακόμη και… εκπαιδευμένοι σκύλοι, αλλά και ρομπότ και ελικόπτερα, βρέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία έκτακτη αποστολή.

Η κινητοποίηση όλων είναι άμεση και η μεταξύ τους συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική. Ρομπότ, άνθρωποι και σκυλιά συνεργάζονται άψογα και η μουσική υπόκρουση δίνει τη θέση της σε… χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Από το ελικόπτερο της αστυνομίας κατεβαίνει ένας άνδρας των ΕΚΑΜ έχοντας περάσει στη ζώνη του ένα αστέρι. Και με μια εντυπωσιακή μανούβρα κρεμασμένος ανάποδα, το τοποθετεί στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ο στολισμός έχει ολοκληρωθεί!
“Χρόνια πολλά με ασφάλεια” είναι το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες.


Χριστουγεννιάτικο εορταστικό video