Νέος στόχος του Μαχητικού Συλλόγου το Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Υστέρα από τις προηγούμενες επιτυχίες στο G1, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στο 8th Hereya Open στην Βουλγαρία, αναχώρησε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η αποστολή ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 21,22 και 23 Δεκεμβρίου.

Θα αγωνιστούν οι αθλητές Φλουσκούνης Χαράλαμπος -61 κιλά, Λαλιώτης Παναγιώτης -63 κιλά, Δημόπουλος Χρήστος -55 κιλά, Βάρσος Κων/νος -41 κιλά, Καυκαλιάς Γιώργος -61 κιλά, Δημόπουλος Θεόδωρος -49 κιλά, Γιαννοπούλου Γεωργία -41 κιλά, Μπεκιάρη Αφροδίτη -41 κιλά, Διαμαντοπούλου Μαρία -47 κιλά, Αγγελοπούλου Μαριτίνη -41 κιλά, Λεβαντή Νεφέλη -59 κιλά, Δημακοπούλου Στεφανία -55 κιλά.

Καλή επιτυχία στην Πάτρα και το Fight Club.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος τονίζει τα εξής: "Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε το εθελοντικό πνεύμα στις μέρες των Χριστουγέννων είναι να δείξετε στα παιδιά σας τη σημασία της προσφοράς, μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ή να χαρίσετε τα παλιά τους παιχνίδια.

Όλοι μπορούμε αυτές τις μέρες να προσφέρουμε μαζί, καταθέτοντας τα στην γραμματεία της σχολής μας έως την Παρασκευή 22/12 στις 22.00μμ.  Σας περιμένουμε όλους λοιπόν να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια του συλλόγου "Φωτεινό Αστέρι" για τα παιδιά και να τους δώσουμε χαρά αυτές τις γιορτινές μέρες. 

Καλές γιορτές σε όλους σας!!!".