Η ιδέα για ένα πάρτι βγαλμένο από την δεκαετία του ’80 ήταν έτσι και αλλιώς υπέροχη, προϊδεάζοντας θετικά. 

Ο χώρος θαυμάσιος και αγαπημένος, ενώ οι περισσότεροι από όσους βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο Tam Toom, στην παραλία του Δημορηγόπουλου, στο Ρίο, είχαν ζήσει την εποχή της δεκαετίας του ’80 ή έστω την είχαν προλάβει στο τέλος της. 

Μια εποχή που κρατάνε στην καρδιά τους, αφού την έχουν ταυτίσει με τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια, τον καιρό που έκαναν τις πρώτες τους εξόδους, τα πρώτα τους πάρτι, τα πρώτα τους φλερτ, σε μία νυχτερινή Πάτρα που φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή. 

Τότε που όλα ήταν στο απόγειό τους και η νύχτα της Πάτρας, αλλά και η διασκέδασή της, είχε λάμψη και γοητεία. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να πουν «όχι», στην πρόσκληση που τους έγινε για ένα πάρτι που θα είχε ως «πυρήνα» του αυτή την εποχή. 


Το πάρτι λοιπόν ήταν "καταδικασμένο" να πετύχει.

Η ατμόσφαιρα, που δημιούργησε η ομάδα του Tam Toom που φιλοξένησε το «We Love 80s», μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα, όπως απαιτεί η Χριστουγεννιάτικη του έκδοση, απογείωσε το όλο project. 

H ψυχή του «We Love 80s», ο Κωνσταντίνος Γεωργίου, από τα decks έπαιζε όλες τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες της εποχής, τραγούδια διαχρονικά που έχουν μείνει και ακούγονται ακόμα και σήμερα, ομόρφυναν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και ανέβασαν τους ρυθμούς της διασκέδασης.

Από το mood του πάρτι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το… ΠΑΣΟΚ με τον «πράσινο ήλιο», ένα από τα κλασικά πλέον σύμβολα της εποχής, αλλά και αρκετά ακόμα στοιχεία βγαλμένα από την δεκαετία του ’80. 


Το Tam Toom κινήθηκε όχι μόνο στους ρυθμούς, αλλά και στα σύμβολα των 80s και εκεί είδαμε αρκετούς επώνυμους Πατρινούς που πήγαν φυσικά να τιμήσουν την δεκαετία και να περάσουν όμορφα, όπως ο Δημήτρης Φάκαλος, ο Βασίλης Καλαμαράς, ο Σπύρος Στεργίου, ο Στάθης Φίλης, ο Φάνης Καπερώνης, ο Σπύρος Ματθαιόπουλος, η Νάντια Κωνσταντινίδη, η Ιωάννα Ελμαλόγλου, η Δώρα Μπαρλίγκα και δεκάδες ακόμα. 

Και όλα αυτά μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο γιορτινό κλίμα, με πολύ - πολύ Campari! Με λίγα λόγια όλα ήταν υπέροχα.

Παρόλο που τα 80s δεν θα έρθουν ποτέ ξανά, τουλάχιστον, όπως αποδείχτηκε, υπάρχουν μέσα μας παντοτινά.