Χριστούγεννα, λαμπιόνια, χαμόγελα, όμορφες μελωδίες, θετική ενέργεια... όλα τα είχε το Christmas party που διοργάνωσε το Meant 2 Be, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που αναμένεται να γίνει θεσμός, ενώ από εκείνη την ημέρα μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2018, παίζει σούπερ προσφορά στο Showroom του Meant 2 Be. Πιο συγκεκριμένα, -30% σε όλα τα είδη (σετ βάπτισης και κουμπάρων).

Ήταν ένα απόγευμα μαγικό, σε έναν χώρο άκρως χριστουγεννιάτικο και γιορτινό και με ένα bazaar που τα είχε όλα! Το Showroom του Meant 2 Be πλημμύρισε από κόσμο που θαύμασε τα καλαίσθητα χειροποίητα δημιουργήματα και όχι μόνο. 

Ιδιαίτερα και λαμπερά γούρια για μια χρονιά γεμάτη για όλους και όμορφα δωράκια είχαν την τιμητική τους.

Οι επισκέπτες δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν και πως άλλωστε... αφού όλα ήταν υπέροχα.


Την παράσταση έκλεψε και το ξωτικό των Χριστουγέννων, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο διασκεδαστική για τους μικρούς και τους μεγάλους που βρέθηκαν στο Christmas Bazaar που διοργανώθηκε με επιτυχία από τους ανθρώπους της επιχείρησης. Τα παιδιά... ξετρελάθηκαν!

Μέσα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη τραγούδια, λάμψη και όμορφες μυρωδιές, όσοι βρέθηκαν στον χώρο διάλεξαν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πίνοντας ζεστή σοκολάτα και ζεστό αρωματικό κρασί.

Κάποιοι στάθηκαν πιο τυχεροί αφού κατά την διάρκεια του event πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με μεγάλα δώρα.


Και οι εκπλήξεις δεν σταματούσαν εκεί...

Ένα όμορφο photobooth γεμάτο λάμψη και η εντυπωσιακή χορευτική εμφάνιση-έκπληξη από τη σχολή χορού Dirty Dancing ολοκλήρωσαν την μαγευτική και επιτυχημένη βραδιά!

Φυσικά, για να κριθεί μια εκδήλωση επιτυχημένη, σημαντικό ρόλο παίζει ο άνθρωπος που την οργανώνει. Στην προκείμενη περίπτωση, μιλάμε για την event planner, Φωτεινή Σακελλαροπούλου, που διοργάνωσε άψογα το γιορτινό bazaar και δέχτηκε τα εύσημα από όλους τους παρευρισκομένους.

Με την σειρά της, όμως, θέλει κι εκείνη να ευχαριστήσει το Patras catering, τον Χρηστο Μπερδέ, που ήταν υπεύθυνος για την μουσική και τον φωτογράφο, Βαγγέλη Τσινιά, αφού όλοι μαζί συνέβαλαν στο να πετύχει το event του Meant 2 Be...

Δείτε φωτογραφίες: