Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σου και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να τις δεχθείς. Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν για αυτό μην σπαταλάς άδικα την ενέργειά σου. Εκμεταλλεύσου ότι είναι Κυριακή και πέρασε μία ευχάριστη μέρα με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε όμως να μην κάνεις άλλα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλά στο μυαλό σου σήμερα, αλλά δεν είσαι σίγουρη αν θες να τα μοιραστείς με τους γύρω σου. Οι φίλοι σου σε ενθαρρύνουν να τους μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι, όμως δεν είσαι σίγουρη ότι θα καταλάβουν. Σίγουρα θα εκτιμήσουν όμως όσα θα πεις. Μην αποξενώνεις, έστω και ακούσια τους γύρω σου. Ο ερωτισμός είναι στα ύψη, θα μαγέψεις τον σύντροφό σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεσαι ότι σήμερα δεν σε καταλαβαίνει κανείς, ακόμη και αν επιλέγεις πολύ προσεκτικά τα λόγια που χρησιμοποιείς για να τους μιλήσεις. Ο Ερμής κινείται ακόμη σε ανάδρομη πορεία και δυσκολεύει την επικοινωνία. Βεβαιώσου ότι έχεις ολοκληρώσει την πρώτη σου σκέψη, πριν αρχίσεις να αναλύεις την επόμενη και όλα θα γίνουν πιο εύκολα και κατανοητά. Θα δεις μια στασιμότητα στον ερωτικό αλλά και στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη και οι μικρές αλλαγές που μπορεί να γίνουν στη ζωή σου, έχουν σημασία. Μην τις υποτιμάς. Μείνε συγκεντρωμένη στον στόχο σου και η πρόοδος που έχεις πετύχει μέχρι σήμερα δεν θα χαθεί. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, ακόμη και αν εάν δεν είσαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητά του. Θα περάσεις καλά με τον σύντροφο σου, ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Στα οικονομικά σου, σίγουρα έχεις αρχίσει να βλέπεις βελτίωση.

ΛΕΩΝ

Με έναν μαγικό τρόπο και με την απεριόριστη γοητεία που σε διακατέχει μπορείς να μαλακώσεις καταστάσεις και να κάνεις την σκληρή πραγματικότητα να μοιάζει πιο γλυκιά. Χρησιμοποίησέ την λοιπόν και προς όφελός σου. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και καταλήξεις τελικά να κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Οι προθέσεις σου είναι έντιμες, απλώς πρέπει σήμερα να προσέξεις πριν μιλήσεις. Ο ερωτισμός που εκπέμπεις είναι δύσκολο να μείνει κρυφός. Στον τομέα των οικονομικών χρειάζεσαι ακόμη λίγη δουλειά, δεν έχεις φτάσει εκεί που επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στις προσδοκίες που έχεις. Δεν θα είναι παραγωγική μέρα για εσένα. Δεν πειράζει. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο στην συναισθηματική σου ευεξία. Σήμερα μπορεί να έρθει πιο κοντά με τον σύντροφό σου, ειδικά μέσα από μία ειλικρινή συζήτηση. Φρόντισε με την αρχή της νέας εβδομάδας να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, τα οποία σήμερα σε αγχώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις γεμάτο πρόγραμμα, έχεις πολύ κόσμο να δεις, μέρη να πας και δουλειές να κάνεις. Σου αρέσει όμως να είσαι απασχολημένη, ακόμη και αν αυτό σε εμποδίζει από το να περάσεις μία ημέρα γαλήνης. Ωστόσο, όσο το διασκεδάζεις, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις. Ακτινοβολείς και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο, ούτε από τον σύντροφό σου, ούτε από κάποιον που μπορεί να γνωρίσεις. Το μόνο που… συννεφιάζει λιγάκι την ημέρα σου είναι το γεγονός ότι οικονομικά δεν έχεις φτάσει στο σημείο που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αισθάνεσαι περίεργα. Ενώ είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις για να φτάσεις στον προορισμό σου (κάποιος εργασιακός, προσωπικός, οικονομικός στόχος) αισθάνεσαι ότι κάτι σε εμποδίζει και ότι δεν έχεις το απαιτούμενο… καύσιμο για να επιταχύνεις. Αισθάνεσαι ότι έχεις μία ευκαιρία μόνο να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, αλλά δεν είναι έτσι. Το παν στη ζωή είναι ο συγχρονισμός. Υπομονή λοιπόν και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι καλύτερα, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Υπομονή και στον οικονομικό τομέα, θα δεις φως στο τούνελ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είσαι σε στάση αναμονής για τη Νέα Σελήνη. Επανεξετάζεις τα σχέδιά σου και κάνεις επανεκτίμηση των συναισθημάτων σου, έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά για την αυριανή ημέρα. Ηρεμία στα αισθηματικά, ωστόσο αν είσαι μόνη, μπορεί να αλλάξει σύντομα αυτό. Με τα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φαντάζεσαι το φως στην άκρη του τούνελ, όμως ακόμη δεν το βλέπεις. Γνωρίζεις όμως μέσα σου ότι οι φιλόδοξες προσπάθειές σου θα ανταμείβονται τελικά και θα φτάσεις στην κορυφή του βουνού σου. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει σαφής και άμεση οδός από την παρούσα στιγμή στο μέλλον. Φρόντισε να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να κάνεις κάτι όμορφο με τον σύντροφό σου, όπως για παράδειγμα μία κοντινή απόδραση. Επιτέλους, βάζεις μία τάξη στα οικονομικά σου και η πρόοδος που έχεις κάνει δεν θα αργήσει να φανεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τέλειος τρόπος για να περάσεις τη σημερινή ημέρα είναι να βγεις με τους φίλους σου. Όμως κράτα μικρό καλάθι και μην περιμένεις να περάσεις την πιο φανταστική μέρα της ζωής σου. Μπορεί να μην είναι όλοι στην ίδια διάθεση με εσένα. Παρόλα αυτά και μόνο το γεγονός ότι θα δεις τους φίλους σου, θα σε κάνει να μειώσεις το αίσθημα μοναξιάς με το οποίο θα ξεκινήσεις τη μέρα σου. Να είσαι διαχυτική με τον σύντροφό σου, μην τον παραμελήσεις. Από εδώ και πέρα ήρθε η ώρα να δεις πραγματικά με περισσότερη ωριμότητα τα οικονομικά και να βάλεις επιτέλους μία τάξη.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα έχεις τη διάθεση να οργανωθείς. Θέλεις να ετοιμάσεις ένα πλάνο για την εβδομάδα που έρχεται και τις υποχρεώσεις που έχεις. Πολύ καλή ιδέα. Εκτός από την πρόθεση, η οργάνωση είναι το κλειδί για να επιτύχεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην ασχοληθείς όμως όλη μέρα με το πρόγραμμά σου, δώσε την απαιτούμενη σημασία στον σύντροφό σου. Τέλος, όσον αφορά τα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι όσο πιο προσεκτική μπορείς.