Στην Πάτρα συνεχίζει το "ταξίδι" της η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". 

Η έκθεση που έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα φιλοξενηθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αλλά και γονείς, να την επισκεφθούν και να ενημερωθούν σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου και το "παρών" έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και άλλοι.


Όσοι επισκεφθούν την έκθεση στην Πάτρα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν 214 παιδικές δημιουργίες και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας. Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης ειδικό πάρκο για τα παιδιά. 

Επίσης, θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο. 

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ανθρώπους του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι επέλεξαν 12 από τις ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος.