Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η κρίση σου είναι λίγο θολωμένη, ωστόσο αυτό μπορεί να μην αποδειχθεί και πολύ κακό. Όμως να είσαι προσεκτική και να μην πάρεις αποφάσεις πριν σκεφτείς καλά κάποια πράγματα. Να έχεις υπομονή και θα ανταμειφθείς. Θα λυθούν προβλήματα στη σχέση σου, ενώ είναι πιθανό να δεχθείς κάποια συμφέρουσα οικονομική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις πάντα να γνωρίζεις τις συνέπειες που έχουν οι κινήσεις σου, ωστόσο δεν είναι πάντα εφικτό να προβλέψεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Διαισθάνεσαι ότι ο χρόνος τελειώνει και είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση για να ολοκληρώσεις μία σημαντική δουλειά που έχεις αναλάβει. Έχεις σκεφτεί το σχέδιό σου, το οποίο δεν μπορείς να το έχεις άλλο στην αναμονή. Η ορμή είναι το κλειδί της επιτυχίας.Ο Άρης στον Σκορπιό ευνοεί την επικοινωνία και έτσι θα μπορείς να κάνεις μία εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφό σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, συνέχισε την καλή διαχείριση, έχει αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχεις μία μοιραία συνομιλία με έναν φίλο σου, η οποία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα και να δεις ότι είσαι έτοιμη για μία αλλαγή κατεύθυνσης. Μην κάνεις ακόμη όμως κάποια κίνηση, θα έχει νόημα να κάνεις αλλαγές με το καινούργιο έτος. Εν τω μεταξύ όμως έχεις χρόνο να βελτιώσεις τη στρατηγική σου, έτσι ώστε μετά να είσαι πανέτοιμη να δουλέψεις σκληρά. Απέφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Στα οικονομικά σου η κατάσταση έχει αρχίσει να βελτιώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ενθουσιασμένη με κάτι καινούργιο που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου και θέλεις να το φέρεις εις πέρας. Ωστόσο, σου προσθέτει άγχος αυτή η αλλαγή και δεν είσαι σίγουρη αν τελικά ήσουν έτοιμη για αυτήν. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από χρόνο σε στιγμές μετάβασης, το ίδιο και εσύ. Να είσαι ανοιχτόμυαλη και θα δεις ότι τα πράγματα να βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ

Σήμερα έχεις έναν απέραντο δυναμισμό και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σου. Άσε τη δημιουργικότητά σου να ανθίσει. Ο αυθορμητισμός σήμερα είναι φίλος σου. Με αυτή την τέλεια διάθεση, θα δεις ότι και τα αισθηματικά σου βαδίζουν σε καλό δρόμο. Ωστόσο, σήμερα απέφυγε τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η εποχή του χρόνου που εσύ δεν θέλεις να πας διακοπές και να αφήσεις τις ανέσεις του σπιτιού σου. Μάλλον, δεν έχεις διάθεση να φύγεις μακριά από τους αγαπημένους σου. Παρόλα αυτά φαντασιώνεσαι ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Στη σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, ωστόσο να κινηθείς με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι σου δεν είναι αποτελούν -για σήμερα- πηγή υπεύθυνων συμβουλών. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σε ενθαρρύνουν να κάνεις το τρελό πράγμα το οποίο έχεις ονειρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως συνεχώς αποφεύγεις.Φοβάσαι να ρισκάρεις, όμως καμία φορά χρειάζεται. Είναι λυτρωτικό. Το Σύμπαν σε ωθεί να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις. Συζήτησε με τον σύντροφό σου και λύσε πιθανά προβλήματα. Μην κλειστείς στο σπίτι, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όμως κάνεις καλή διαχείριση και αυτό αποδίδει καρπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σοφή κίνηση για σήμερα θα ήταν να πετάξεις τις πιστωτικές σου κάρτες ή να τις δώσεις σε έναν φίλο σου για μερικές ημέρες. Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις άσκοπες αγορές. Μην ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που δεν έχουν νόημα τώρα που Ερμής είναι στις τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του. Μπορείς ανταυτού να κάνεις μία έρευνα αγοράς, να επανεκτιμήσεις τους πόρους σου και μετά να προχωρήσεις σε κάποια αγορά, την οποία σίγουρα δεν θα μετανιώσεις. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, ενώ ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και σίγουρα θα περάσεις όμορφες στιγμές, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και όσα κάνεις αποδίδουν. Άλλωστε δεν αφήνεις κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου, καθώς ο Ουρανός σχηματίζει ένα υπεραγώγιμο τρίγωνο με τον Ήλιο στον 1ο Οίκο του Εγώ. Σήμερα προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα πράγματα στη σχέση σου και μην κάνεις κινήσεις εν θερμώ που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου και απέφυγε τις σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα λειτουργείς διαφορετικά. Έχεις μία πιο χαλαρή διάθεση και αυτό σου αρέσει. Ωστόσο προβληματίζεσαι κιόλας γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί οι γύρω σου να θεωρήσουν ότι λειτουργείς ανώριμα. Έχεις όμως δικαίωμα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για αυτό μην χαλάς τη διάθεσή σου. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου, μόνο αν κάνεις σωστή διαχείριση. Στο χέρι σου είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο βασικός σου πλανήτης, ο Ουρανός, εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον 11ο Οίκο των Στόχων και των επιθυμιών σου και για αυτό σήμερα ονειροπολείς και φαντάζεσαι το μέλλον σου. Για λίγο μπορεί να χάσεις την αίσθηση του χρόνου, όμως θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Βελτιώνεται η κατάσταση στα αισθηματικά σου, όχι όμως και στα οικονομικά σου για αυτό απέφυγε τις απερίσκεπτες κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν και η φαντασία σου είναι ένα από τα αγαπημένα σου μέρη για να... παίξεις, σήμερα απλώς το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις την προσήλωσή σου. Η κύρια ανησυχία σου είναι τώρα η συνολική πορεία σου και το μέλλον σου, όμως έχεις αρχίσει να αμφισβητείς τον εαυτό σου και τον σκοπό σου πάνω στη Γη. Αντιμετωπίζεις την ημέρα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή. Διαχειρίσου όλες τις καταστάσεις με πρακτικές κινήσεις και σύνεση και θα δεις ότι τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν.