Αν ψάχνετε την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της Πάτρας, στο κέντρο της πόλης, τότε έχουμε να σας πούμε κάτι. Χάνετε τον χρόνο σας! 

Η πιο όμορφη βιτρίνα βρίσκεται έξω από αυτό, σε έναν δρόμο που ασφαλώς και γνωρίζετε, σε έναν χώρο που αν είστε γυναίκα, έχετε σίγουρα επισκεφθεί.

Να μην σας παιδεύουμε. Η πιο πρωτότυπη, γιορτινή και ερωτική βιτρίνα που σίγουρα θα σας κάνει να κοντοσταθείτε τραβώντας σας, την προσοχή είναι στο «Natassa Lingerie», στην οδό Κορίνθου.

Το «Natassa Lingerie» είναι το κατάστημα εσωρούχων που έχουν αγαπήσει όλες οι Πατρινές, τόσο για την ποιότητα των ειδών που φέρνει, όσο και για την ομορφιά τους. 


Μιλάμε για το μαγαζί που τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται στον χώρο, έχει κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο γοητευτικές και πιο ερωτικές στις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Είναι το κατάστημα που κάθε καλοκαίρι φέρνει τα ωραιότερα μαγιό στην Πάτρα, ενώ όλες τις εποχές του χρόνου φημίζεται για την πρωτοτυπία των εσωρούχων του και των σέξι νυχτικών του.

Όσο για τα Χριστούγεννα; Οι βιτρίνες του ξεχωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, δείχνοντας ότι η «ψυχή» του καταστήματος, η Νατάσα Νικολοπούλου, έχει φαντασία, μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνει.

Ειδικότερα, φέτος, ο creative director, Νικήτας Γρυλλής, που ανέλαβε την διακόσμηση της βιτρίνας, έκανε υπέροχη δουλειά. Οι σέξι κούκλες, τα ερωτικά εσώρουχα και το Golden Christmas που αποτυπώνει το πνεύμα των γιορτών, σε μαγεύει και μόνο αν περνάς από εκεί.

Σκεφτείτε να μπείτε και μέσα…