Η ομάδα του Bedroom επιστρέφει αυτό το χειμώνα με το απόλυτο Techno party των εορτών.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και τέσσερις καταξιωμένοι διεθνείς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής προσγειώνονται στην Αθήνα για να μοιραστούν το stage του Monastiraki Center και να απογειώσουν την ενέργεια του Αθηναϊκού κοινού. 

Το εκρηκτικό δίδυμο από τη Γερμανία που ακούει στο όνομα Kaiserdisco έχοντας μια σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ενσωματωθεί στα μεγαλύτερα ρόστερ δισκογραφικών της σκηνής όπως Drumcode,Tronic,Suara ενώ πρόσφατα η κυκλοφορία τους ‘Varuna EP’ έφτασε στο νούμερο 1 των Techno Album Charts. Παράλληλα με αμέτρητές ζωντανές εμφανίσεις σε clubs και festivals ανά το κόσμο όπως BPM Festival,ADE,Happy Techno κ.α. έρχονται στην Ελλάδα και υπόσχονται να ταρακουνήσουν με techno ρυθμούς το dancefloor. 

Επόμενος καλεσμένος ο Gary Beck, μια ξεχωριστή μορφή της techno με έναν ιδιαίτερα προσωπικό ήχο και τόνο. Ιδρυτής της πετυχημένης δισκογραφικής BEK Audio καθώς και με ένα σεβαστό αριθμό συνεργασιών με καταξιωμένες δισκογραφικές του χώρου η καριέρα του ως παραγωγός συνεχώς εκτοξεύεται. Έχοντας αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως ‘αγαπημένος’ του κοινού και αναμένεται σε ένα dj set που θα αιχμαλωτίσει και τους πιο απαιτητικούς clubbers. 

Mladen Tomic και Sinisa Tamamovic, δυο καλλιτέχνες για τους οποίους οι συστάσεις είναι περιττές. Τους γνωρίσαμε μέσα από τα Bedroom parties στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά μας επισκέπτονται με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το Αθηναϊκό κοινό που τους λάτρεψε θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει σε ένα μοναδικό back2back set γεμάτο με επιβλητικούς tech/techno ήχους και groovy baselines.

Ενώ στο κλίμα της γιορτινής βραδιάς θα φροντίσουν να μας εισάγουν οι resident dj του Bedroom Liem και Nick De Nice ξεκινώντας από τις 23.00. 

Επίσης, το project the Bedroom φιλοξενεί την ομάδα Caparo design crew για τη δημιουργία της οπτικής επικοινωνίας της εκδήλωσης. Μια ελληνική ομάδα με νέους και εξαιρετικά ταλαντούχους σχεδιαστές, καταξιωμένους στο χώρο της γραφιστικής και της διαφήμισης. 

Η προπώληση ξεκίνησε ηλεκτρονικά μέσω του Viva.gr απο 15 ευρώ (κανονικό) και 25 ευρώ (backstage/limited). 

Έναρξη: 23.00

Ταμείο: 20 ευρώ (κανονικό)

Τιμή φιάλης(2nd floor): 130 ευρώ (4-6 άτομα)

Κρατήσεις:+30  6974370441 

Monastiraki Center: Αγιάς Ελεούσης 3, Μοναστηράκι