Το αρτοποιείο «Παύλος & Ξερό Ψωμί» ντύθηκε στα γιορτινά του για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα, με υπέροχες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο, αλμυρά και γλυκά είδη, με νόστιμες γεύσεις που θα μας ξετρελάνουν. 

Το κατάστημα έχει γίνει πλέον γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και για τα υπέροχα πράγματα που βγαίνουν μέσα από τον φούρνο του, κάθε πρωί, ολόφρεσκα και λαχταριστά. 

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για τον «Παύλο & Ξερό Ψωμί». Οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, οι δίπλες και οι υπόλοιπες λιχουδιές που έχουμε αγαπήσει βρίσκονται σε αυτό το στέκι της γεύσης και της απόλαυσης.


Μαζί με την νοστιμιά, όμως, το κατάστημα, φροντίζει και για την τσέπη μας, προχωρώντας σε φοβερές ευκαιρίες για την περίοδο των γιορτών. Έτσι, και φέτος προχωρά στην εορταστική του προσφορά, κάνοντάς μας δώρο στο 1 κιλό μελομακάρονα ή στο 1 κιλό κουραμπιέδες, 1,5 κιλό ακόμα! 

Βλέπετε μιλάμε για τα νοστιμότερα μελομακάρονα και τους πιο λαχταριστούς κουραμπιέδες της Πάτρας, που λιώνουν στο στόμα. 

Μόνο στο «Παύλος & Ξερό Ψωμί»!