Η νεαρή και ταλαντούχα Πατρινή τραγουδίστρια Μαρία Μητρούλια βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αθήνα και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην περάσει από το The Voice, το talent show του Σκάι, μέσα από το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η τραγουδίστρια που τον φετινό χειμώνα βλέπουμε στο «Χάραμα» πήγε στο Γαλάτσι, στα Ολυμπιακά Ακίνητα όπου γίνονται τα γυρίσματα του The Voice και μίλησε στα backstage της εκπομπής, με την περσινή της προπονήτρια Έλενα Παπαρίζου, αλλά και με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο έχουν μία καταπληκτική σχέση.

Οι γνωστοί καλλιτέχνες ενθουσιάστηκαν που είδαν την "μικρή" Μαίρη, γνωρίζοντας τα σταθερά βήματα που έχει κάνει στην πορεία της, από τότε που ξεκίνησε την διαδρομή της, ανοίγοντας τα φτερά της σε αυτό που αγαπά. Στο τραγούδι. 

Τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο ο Πάνος Μουζουράκης χάρηκαν που είδαν την μαθήτρια τους να κάνει μία τόσο καλή αρχή, έχοντας στο πλευρό της, δυνατά ονόματα καλλιτεχνών, όπως ο Άκης Δείξιμος, ενώ όπως της είπαν παρακολουθούν την πορεία της μέσα από τα social media.

Βέβαια, σε αυτόν τον ένα περίπου χρόνο, από τότε που την είχαν δει να ανεβαίνει στην σκηνή του "The Voice" έχουν αλλάξει πολλά, σε ότι αφορά την νεαρή τραγουδίστρια. 

Κοριτσάκι την συνάντησαν, γυναίκα την ξαναβλέπουν και η διαφορά αυτή, είναι κάτι που βγάζει πάνω στην σκηνή η Μαρία Μητρούλια. Βλέπετε έχει "άστρο" και φυσικό είναι να εξελίσσεται και να γίνεται ολοένα καλύτερη σε αυτό που κάνει.