Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα επισκέψεων σε σχολεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής από τον Κώστα Κατσουράνη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής αποδέχτηκε την πρόσκληση του 10ου Γυμνασίου Πατρών και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συγκροτήματος. Η Παναχαϊκή αποκτά καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερο έρεισμα στις μικρές ηλικίες και τις νέες γενιές φιλάθλων με το αποτέλεσμα των επισκέψεων αυτών να αποτυπώνεται τις Κυριακές στην Αγυιά όπου οι κερκίδες κατακλύζονται από εκατοντάδες νέα παιδιά.

Τον Κώστα Κατσουράνη υποδέχτηκε στο σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής την Διευθύντρια Ζωή Λάγιου και τον Υποδιευθυντή Θωμά Κουτρούμπα.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε video με τις καλύτερες στιγμές και γκολ της Παναχαϊκής, ενώ στη συνέχεια ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μίλησε στους μαθητές για το πνεύμα του Αθλητισμού, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα. Οι επισκέψεις του Κώστα Κατσουράνη θα συνεχιστούν και σε άλλα Σχολεία της Πάτρας τις επόμενες ημέρες.