Παρά τα δύο χρόνια αποχής που είχε από την ενεργό δράση και από το αγωνιστικό cross country o Πατρινός πρωταθλητής Νίκος Ανδρεόπουλος, δείχνει αρκετά θετικά σημάδια και ήδη έχει καταφέρει να κατακτήσει θέση στο βάθρο στους τρεις αγώνες προετοιμασίας που έχει πάρει μέρος.

Ο ίδιος τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr: «Για μένα δεν ήταν σημαντικοί οι αγώνες αυτοί αλλά το feedback που πήρα από αυτούς. Το πρόγραμμα που βγάζω ο ίδιος στον εαυτό μου έδειξε ότι  ήδη μπορώ να σταθώ κοντά στους αντιπάλους της κατηγορίας μου, κάτι που σημαίνει για την συνέχεια ότι θα είναι καθαρά δική μου επιλογή που θέλω να φτάσω».

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως έχει σημαντικές επιτυχίες και στο προπονητικό. Μάλιστα, δηλώνει γι' αυτό: «Θετικό feedback παίρνω και από τους αθλητές που προπονώ σε όλη την Ελλάδα κάτι που μου δίνει τεράστια ικανοποίηση και δύναμη».

Για τη νέα χρονιά η ομάδα του είναι ο Α.Ο. Θησέας, ενώ υποστηρικτές στην προσπάθειά του στον ποδηλατικό εξοπλισμό είναι η εταιρία Electric Rev by Helma όπου θα αγωνίζεται με τα ποδήλατα της Haibike, ενώ στον τομέα της διατροφικής του υποστήριξης θα βρίσκεται στο πλευρό του η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής QNT. 


«Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνουν με την υποστήριξή τους» τονίζει. «Στόχος μου φέτος είναι να βρίσκομαι μέσα στους καλύτερους Master A mountainbikers στη χώρα μας. 

Δυστυχώς ο διαθέσιμος χρόνος προπόνησης μου είναι περιορισμένος (κάτω από 8ώρες/εβδομαδιαίως) αλλά βασίζομαι στην ποιότητα των προπονητικών προγραμμάτων που φτιάχνω ώστε να αξιοποιώ στο έπακρο τον ελάχιστο αυτό χρόνο».