Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις που έκανε ο Αγάθωνας για τον Στέλιο Καζαντζίδη στην εκπομπή “Όλα Καλά”. Οι Λευτέρης Πανταζής, Ζαφείρης Μελάς και Γιώργος Μαργαρίτης απάντησαν σε αυτά τα σχόλια.

Λευτέρης Πανταζής: «Είναι δική του αυτή η γνώμη. Η γνώμη της υπόλοιπης Ελλάδας είναι ότι ο Στέλιος είναι ανάμεσα στους 3-4 καλύτερους τραγουδιστές που έβγαλε η Ελλάδα. Ο καθένας τραγουδάει τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Αυτός έχει τραγουδήσει τον πόνο, την ξενιτιά και είναι μια φωνή λαϊκή, γνήσια λαϊκή, που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες».

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης θεωρείται ο βασιλιάς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Από εκεί και πέρα ότι και να λέει ο Αγάθωνας είναι πρόβλημά του. Αυτό πιστεύει, αυτό λέει. Τι να τον κάνουμε. Ο κόσμος ξέρει, μπορεί να κρίνει τον Καζαντζίδη και τον κύριο αυτόν, πως τον λένε, τον μουστάκια».

Γιώργος Μαργαρίτης: «Κάποια στιγμή θα το μετανιώσει αυτό που είπε. Κοίταξε να δεις, δεν είναι φίλος μου, αλλά τον παρακολουθώ, είναι συνάδελφος, έχει τη γνώμη του. Σεβαστή η γνώμη του. Αυτό έχει εισπράξει από το όνομα Καζαντζίδης. Έτσι του βγαίνει να λέει».


Σάλος με τις δηλώσεις Αγάθωνα για Καζαντζίδη! «Θα το μετανιώσει αυτό που είπε»