Οι Imam Baildi έρχονται πιθανότατα στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017. 

Γράφαμε τις προάλλες ότι οι ιθύνοντες του Καρναβαλικού Οργανισμού και γενικότερα του Πατρινού Καρναβαλιού το «ψάχνουν» για να φέρουν ένα όνομα από την Αθήνα, είτε στην τελετή, είτε στην λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που απέσπασε το patrasevents.gr, τελικά οι αρμόδιοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το γνωστό μουσικό συγκρότημα από την Αθήνα και πιθανότατα έχουν καταλήξει σε συμφωνία για να έρθουν στην Πάτρα στην έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Έτσι, το Σάββατο στις 20 Ιανουαρίου όπου και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου η Τελετή Έναρξης , θα δούμε εκτός απροόπτου τους Imam Baildi, στην κεντρική σκηνή που θα έχει στηθεί. 


Η εμφάνιση του συγκροτήματος που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην νεολαία θα είναι το «κερασάκι» στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων εκείνης της ημέρας που ασφαλώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. 

Σημειώνουμε ότι η αυτή μπάντα, κινείται σε διαφορετικά στυλ μουσικής και πειραματίζεται κυρίως με remixes ελληνικών τραγουδιών από τις δεκαετίες του '40, του '50 και του '60, δίνοντας ένα μοντέρνο και σύγχρονο ηχόχρωμα.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα προς μία τέτοια κατεύθυνση, στο να φέρουν δηλαδή ένα ακόμα συγκρότημα από την ελληνική μουσική σκηνή κινούνται οι άνθρωποι του Πατρινού Καρναβαλιού και για την Τελετή Λήξης. Μέχρι τότε όμως έχουμε ακόμα καιρό. Ή όχι;



Imam Baildi Live - Akrogialies Dilina @ Sziget 2012


Imam Baildi - De Thelo Pia Na Xanarthis


Imam Baildi - Τα Παιδιά Της Γειτονιάς Σου - Live