Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με τρενάκι που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο και στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Όσον αφορά στο περιστατικό, η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4 ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους.

Συγκεκριμένα το τελευταίο βαγόνι σε εναέριο τρενάκι, στο οποίο επέβαινε μητέρα με τα τρία της παιδιά, κατά την ώρα λειτουργίας του εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί όλη η οικογένεια. Η γυναίκα ήταν η πιο άτυχη, καθώς σφηνώθηκε κάτω από μια σκαλωσιά, είχε χτυπήσει το κεφάλι της και ήταν αρχικά αναίσθητη, όπως γράφει το aigialeianews.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και μετά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα για να κάνει αξονική.

Όσο για τα παιδιά της που τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχουν κι αυτά κάποιον κίνδυνο.