Με μουσική, χαμόγελα και λουκουμάδες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου, το βράδυ της Τετάρτης.

Η εκδήλωση που έγινε με φόντο την εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Φάτνη, ήταν άκρως εορταστική, με την μπάντα του Δήμου Πατρέων και τοπικά μουσικά συγκροτήματα να παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και να σκορπίζουν με τις νότες τους χαρά.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό φωταγωγημένο και εορταστικό υποδέχτηκε δεκάδες Πατρινούς που μαζί με τα μικρά τους παιδιά, τους πρωταγωνιστές αυτής της γιορτινής εκδήλωσης, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους έγινε και έδωσαν το παρών στην γιορτή.

Παράλληλα, άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, κάνοντας έτσι ακόμα πιο όμορφα τα παραμυθένια σπιτάκια που υπάρχουν εκεί. 

Ο Δήμος από την πλευρά του μοίρασε ζεστούς και λαχταριστούς λουκουμάδες σε μικρούς και μεγάλους, στην πλατεία Γεωργίου, κάνοντας έτσι ακόμα πιο νόστιμη την γιορτή των εγκαινίων, μελώνοντας έτσι τους επισκέπτες του χωριού και κάνοντας ακόμα πιο Χριστουγεννιάτικη την ατμόσφαιρα.

Το παρών στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού έδωσε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.