Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Πάτρας με σύνθημα «Πάμε πλατεία» την Πέμπτη 30/11/2017 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. 

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και αγκάλιασε την προσπάθεια που έγινε για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, αλλά και άλλων οργανισμών που δραστηριοποιούνται, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων της σύγχρονης εποχής. 

Η πρωτοβουλία του 4ο Συστήματος Ναυτοπροσκόπων έγινε μία αγκαλιά και η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, πλημμύρισε αγάπη και αλληλεγγύη. Η εκδήλωση πέρα από τον φιλανθρωπικό της σκοπό, είχε και αρκετά παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι ενήλικοι εθελοντές του συστήματος.

Παράλληλα υπήρχε ενημέρωση για το "Μένει Μυστικό", την Πανελλαδική εκστρατεία ενάντια στην Σεξουαλική Κακοποιήση από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με σκοπό μέσα από σειρά δράσεων να πληροφορήσει και να κινητοποιήσει τους πολίτες.

Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, τόσο με το χαμόγελο και το ενδιαφέρον του, όσο και εμπράκτως, φέρνοντας ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και παιχνίδια για να δοθούν σε οργανισμούς και δομές της Πάτρας.

Η παράδοση των ειδών στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθούν παραδόσεις και σε άλλους οργανισμούς και δομές της πόλης.

Να σημειωθεί η σημαντική προσφορά για την υλοποίηση της εκδήλωσης των Ζαχαροπλαστείων «Μουσελίν», του «Μέλισσας Δημιουργία» Παναγιώτης Σμυρίλιος, του καταστήματος Milly & Molly και του καταστήματος εστίασης Maverick.