ΚΡΙΟΣ

Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι ήρθε η ώρα να οργανώσεις ένα επερχόμενο ταξίδι. Στην πραγματικότητα θα ήθελες να είναι όλα έτοιμα, ωστόσο πρόσεξε γιατί η εμπλοκή άλλων μπορεί να σε ταλαιπωρήσει να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου. Σήμερα προσπάθησε να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου. Δώσε σημασία στα οικονομικά σου και μην κάνεις περιττές σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Διατηρείς μία στάση αναμονής σήμερα στη δουλειά, διαισθανόμενη ότι νέα project θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Αν και είσαι πρόθυμη να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά σου σήμερα, ωστόσο διατηρείς μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου. Μην παραμελείς τη σχέση σου. Έχεις ερωτική διάθεση, να την εκμεταλλευτείς. Επειδή πλησιάζουν οι γιορτές να είσαι αρκετά προσεκτική με τα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου μοιάζει να είναι λίγο δύσκολη σήμερα. Αρχικά θα προσπαθήσεις να τους προσεγγίσεις με διπλωματικό τρόπο, ωστόσο μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και να αρχίσεις να αποκαλύπτεις περισσότερα από όσα θες. Η ημέρα είναι ιδανική για χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί να δώσεις την απαιτούμενη σημασία. Προσοχή στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείς να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να επηρεάσουν την ημέρα σου. Ωστόσο στην προσπάθειά σου να είσαι ήρεμη, μπορεί να πιεστείς περισσότερο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με σύνεση όσα συναντήσεις σήμερα και να είναι όσο περισσότερο ειλικρινής μπορείς. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται, όχι όμως και τα οικονομικά σου για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι επικοινωνίας, όμως πρόσεξε ποιον θα επιλέξεις. Μία λάθος διαδρομή, θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που μπορεί να αποβούν καταστροφικές για το μέλλον σου. Αν κάπου συναντήσεις κάποιο εμπόδιο, μην προσπαθήσεις να βρεις τη λύση, απλώς άλλαξε κατεύθυνση και έτσι θα φτάσεις στον στόχο σου. Σίγουρα η εγκατάλειψη δεν αποτελεί λύση για εσένα, όμως κάποια φορά είναι η σωστή επιλογή για να πας παρακάτω. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα, για αυτό να είσαι προσεκτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοσταλγείς το παρελθόν, αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς, για αυτό ανασκουμπώσου και πιάσε δουλειά. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και δείξτου ότι τον θέλεις στο πλευρό σου. Καλό είναι που και που να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου. Απρόβλεπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, για αυτό να είσαι προσεκτική.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Πιστεύεις, λανθασμένα, ότι και μόνο να το αναφέρεις θα οδηγήσει στη λύση του. Προσπάθησε να το λύσεις στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά είσαι αισιόδοξη ότι σύντομα θα το ξεπεράσεις. Απέφυγε τις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις. Μπορείς να περάσεις καλά σήμερα με τον σύντροφό σου, οπότε επέλεξε αυτή τη διαδρομή. Οι διακυμάνσεις στα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό απέφυγε τις άσκοπες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις εμμονή με το να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, για αυτό και δουλεύεις ασταμάτητα. Ωστόσο, μέχρι την εκπλήρωση των στόχων σου έχεις ακόμη δρόμο, για αυτό μην το παρακάνεις και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Ευκαιρία για νέα αρχή στα αισθηματικά σου. Προσοχή στα οικονομικά, μην κάνεις νέα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναλαμβάνεις τα ηνία σήμερα και εμπνέεις τους γύρω σου να αναλάβουν δράση. Δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσένα και τους στόχους σου, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Θα δεις επιτέλους την αλλαγή που επιθυμούσες στα αισθηματικά σου. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Συνετό θα ήταν να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες. Κινήσου έξυπνα και θα δεις να βελτιώνεται η κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεσαι σε μία σημαντική καμπή στη ζωή σου και δεν θέλεις κανείς να παρεξηγεί τα λεγόμενά σου. Δεν έχεις χρόνο να δίνεις άσκοπες εξηγήσεις. Εργάζεσαι πυρετωδώς για ένα project, το οποίο επιθυμείς να τελειώσει άμεσα και τέτοιου είδους συμπεριφορές από τους γύρω σου σε αποσυντονίζουν. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και ίσως να κάνεις άμεσα και την γνωριμία που επιθυμείς. Ωστόσο, προσοχή στα οικονομικά γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις την τάση να ξεφεύγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις τη διάθεση να μοιραστείς τα σχέδια σου με τους φίλους σου και να ακούσεις τις συμβουλές τους, όμως είσαι πεπεισμένη ότι η αρχική σου σκέψη είναι και η μοναδική διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις. Μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στη σχέση σου, εκμεταλλεύσου το και κοίταξε να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Περιόρισε τον ενθουσιασμό σου και μείνει προσγειωμένη στο γραφείο. Θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όμως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η αρμονία στα αισθηματικά σου συνεχίζεται και αυτό σε ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Μην παρασύρεσαι και κάνεις άσκοπες σπατάλες.