Την Τρίτη 19/12 οι Γραμμές Τέxνης υποδέχονται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή τους CHOUSKA , σε μια εξαιρετική παράσταση που θα δώσουν με φυσικό ήχο!!!!

Οι πέντε συντελεστές του, ο καθένας από διαφορετική μουσική αφετηρία, πειραματίζονται, αυτοσχεδιάζουν και συνομιλούν με την μουσική που ο καθένας αγαπά, στις πιο jazz και balkan εκφάνσεις της. 

Το πρώτο τους album “CHOUSKA” κυκλοφορεί σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες από τον Νοέμβριο του 2017 και παρουσιάζεται μέσα από μια σειρά παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα. 

Οι πρωτότυπες συνθέσεις τους, σε συνδυασμό με τις επιλεγμένες διασκευές από καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει, διαμορφώνουν ένα playlist με ανοιχτό, έντονα ρυθμικό καθώς και εκφραστικό ήχο. 

Το παραδοσιακό ύφος των πνευστών, ενισχυμένο από τη δυναμική παρουσία των κρουστών, φλερτάρει με την jazz αρμονία της κιθάρας και της τούμπας που άλλοτε υποβόσκει και άλλοτε δεσπόζει, δημιουργώντας έτσι έναν απρόσμενο μουσικό διάλογο.

Οι CHOUSKA αποτελούνται από τους:

Περικλή Αλιώπη: Τρομπέτα
Γιάννη Δίσκο: Σαξόφωνο & Κλαρίνο
Μηνά Λιάκο: Κιθάρα
Παναγιώτη Καμβυσίδη: Τούμπα
Τάκη Βασιλείου: Κρουστά

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στα AntArt Studios τον Ιούνιο του 2017 με ηχολήπτη τον Γιάννη Μπαξεβάνη και το mastering στο KIWI Soud Studio τον Οκτώβριο 2017 από τον Νίκο Λάβδα .
Το Artwork επιμελήθηκε ο Χρήστος "Ck Amnesia" Κατερίνης.

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής CHOUSKA.

Είσοδος: Γενική 10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ
(Περιριοσμένος αριθμός θέσεων)

Διεύθυνση: 
Μαιζώνος 271,Πάτρα
Πληροφορίες - Κρατήσεις: Γραμμές ΤέΧνης | Τηλ.: 6906569578 | [email protected] | FB: Γραμμές ΤέΧνης


Blabbermouth - Chouska