Κορυφώνονται τις τελευταίες ώρες λίγο πριν από το κλείσιμο της κάλπης, οι εκλογές για το Επιμελητήριο Αχαΐας, με τις παρατάξεις να βρίσκονται σε επιφυλακή και τα στελέχη του κάθε συνδυασμού να παίρνουν τηλέφωνα σε όσους δεν έχουν έρθει, να ψηφίσουν να σπεύσουν και να το κάνουν.

Τα τηλέφωνα των μελών και τα μηνύματα στο κινητό, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησαν ακόμα και αργά το βράδυ της Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας είχαν περάσει την πόρτα του Επιμελητηρίου για να ψηφίσουν γύρω στα 200 άτομα, όμως από το μεσημέρι και μετά ο κόσμος προσέρχεται μαζικά, έχοντας σχηματίσει ουρές, έξω από το κτίριο. 

Θεωρείται σίγουρο ότι όσο πλησιάζουμε προς το απόγευμα όλο και περισσότερα μέλη θα σπεύδουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σε ότι αφορά τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα, όλα είναι ανοικτά, με τις δύο κύριες παρατάξεις που διεκδικούν την προεδρία να είναι αισιόδοξες για το αποτέλεσμα.

Αυτό που θα φανεί μέσα από το αποτέλεσμα και την προσέλευση του κόσμου, είναι αν οι μέρες της προεκλογικής περιόδου που πόλωσαν το κλίμα, έβλαψαν την όλη διαδικασία και ποια από τις παρατάξεις βγήκε μέσα από αυτή την φάση κερδισμένη. Το σίγουρο είναι ότι η αγωνία κορυφώνεται, ενώ το ενδιαφέρον για τις αρχαιρεσίες ακόμα και τώρα που όλα φτάνουν στο τέλος τους είναι μεγάλο.