Σάρωσε και πάλι η Παναχαϊκή του Νίκου Πλέα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών και γυναικών που έγινε το περασμένο τριήμερο (8 με 10 Δεκεμβρίου), στην Αθήνα.

Η Πατρινή ομάδα αναδείχτηκε δεύτερη στην κατηγορία των γυναικών και τρίτη στους άνδρες (πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και παράλληλα η πρωταθλήτρια της Φωτεινή Πλέα, πέρα από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, αναδείχτηκε ομόφωνα η καλύτερη παίκτρια της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα ο Πάρης Σταυρόπουλος, στους άνδρες, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών, σε έναν τελικό από τον οποίο η Παναχαϊκή έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Διονύσης Ψυχογιός στην κατηγορία των 91 κιλών. 

Ο Ζαφείρης Μιχαλιτσιάνος, ο Νίκος Κάδης, ο Βλάσης Βασιλόπουλος και η Σοφία Τσοπαρέλου  έκαναν και αυτοί την δική τους προσπάθεια, τιμώντας τα χρώματα της Παναχαϊκής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα κατέβηκε χωρίς τους Παυσανία Γουρζελά και Γιώργο Γεωργόπουλο που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας (προσωπικούς και επαγγελματικούς αντίστοιχα) δεν μπόρεσαν να κατέβουν στους αγώνες.

Ο δάσκαλος της Παναχαϊκής Νίκος Πλέας, μιλώντας στο patrasevents.gr για την διοργάνωση και τα αποτελέσματα της ομάδας του τονίζει: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών και τα αποτελέσματα που πήρανε. Τα παιδιά έδειξαν για ακόμα μία φορά την αξία τους, μας έκαναν όλους υπερήφανους ως ομάδα και τους ευχαριστούμε για αυτό".