Για πρώτη φορά, συναντιούνται στη σκηνή Sting, Γερμανός, Jon Bon Jovi, Κηλαηδόνης, James, Κυριαζής, Natalie Cole, Μαρκέλλου, Γιοκαρίνης, Μαραβέγιας, Rihanna, Πορτοκάλογλου, Pink Martini, Μουζουράκης, Ρίζου, Κυπουργός, Renato Carosone, Δεληβοριάς, Brian Adams και Ζιώγαλας. Μέσα από τη φωνή του Νίκου Μπέρκα.

Ο Νίκος Μπέρκας ερμηνεύει αγαπημένα του τραγούδια, καταφέρνοντας να συμπαρασύρει το κοινό σε όλο το φάσμα των συναισθημάτων, χάρη στην αισθαντική του φωνή και την ιδιοσυγκρασία του. Από την τρυφερή νοσταλγία στο χαμόγελο κι από τη χαρά στον ενθουσιασμό.

Εκρηκτικές στιγμές και συναισθήματα που χωράνε σε πολλές βραδιές, θα τις ζήσετε όλες σε μία: την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο UpStage.
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, και οι δικές του πρώτες δημιουργίες, σε ύφος rock, swing και jazz.

Μαζί του, μία εκλεκτή παρέα μουσικών: ο εκρηκτικός Γιώργος Καρλής (ο Ανθοπώλης) στα τύμπανα, η πολυτάλαντη Μαργαρίτα Παπαδημητρίου (το Πολυεργαλείο) στα φωνητικά και τα πλήκτρα, ο πολυμήχανος Αποστόλης Μακρογιάννης (ο Μεθοδικός) σε ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, η ήρεμη δύναμη Αντώνης Σταυρόπουλος (ο Βράχος) στο μπάσο, και ο βιρτουόζος Δημήτρης Καραγιάννης στο σαξόφωνο και το κλαρινέτο.

Όλα αυτά και... λίγα ακόμη θα συμβούν στο UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Ηχοληψία: Κυριάκος Αστερίου
Φωτογραφία: Άννα Γκίκα
Ευχαριστίες: Πέτρος Βασιλειάδης, Σπύρος Οικόπουλος

Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar

Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk, αθηνόραμαgr.