Μια γυναίκα από το Μπρίστολ δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναέρθει σε σεξουαλική επαφή με άντρες και έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, που πιθανότατα δεν φαντάζεστε.

Η Αμέθιστ Ρίαλμ ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ με 15 διαφορετικά φαντάσματα τα τελευταία 12 χρόνια και τονίζει πως είναι καλύτερα από τους άντρες στην κρεβατοκάμαρα.

Η 27χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή This Morning και μίλησε για τις εμπειρίες της.

Η Ρίαλμ, που είναι «σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης», δηλώνει πως όλα άρχισαν όταν εκείνη  και ο αρραβωνιαστικός της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι, όπου και διαπίστωσε την ύπαρξη μιας οντότητας.

«Ξεκίνησε σαν ενέργεια και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι σωματικό. Ένιωσα πίεση στους μηρούς μου και μια αναπνοή στον λαιμό μου. Πάντα ένιωθα ασφαλής. Έχω κάνει σεξ με φάντασμα», ανέφερε, όπως μεταδίδει ο Independent.

Η Ρίαλμ λέει πως είχε σχέση με φάντασμα για τρία χρόνια, όταν και την έπιασε σε «δράση» ο σύντροφός της. Από τότε βρέθηκε και με άλλα φαντάσματα.

Η ερευνήτρια φαντασμάτων Αλεξάντρα Χόλζερ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρίαλμ εμφανίζεται σκεπτική.

«Οι άνθρωποι που αναφέρουν πως έχουν σεξουαλική επαφή με φαντάσματα αισθάνονται πίεση, ωστόσο, τα φαντάσματα δεν έχουν ζεστασιά. Οταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, δημιουργούν ένα κρύο περιβάλλον», ισχυρίζεται.


I Gave Up Men to Have Sex With Ghosts | This Morning