"Θερίζουν" οι κλοπές αυτοκινήτων στην Πάτρα και ειδικότερα στην περιοχή, μεταξύ του Σκαγιοπουλείου – Υψηλών Αλωνίων και Τριών Ναυάρχων.

Στη συγκεκριμένη μεριά της Πάτρας, μόνο την τελευταία εβδομάδα, έχουν σπάσει πάνω από τρία αυτοκίνητα με σκοπό να κλέψουν ό,τι έχουν μέσα. Το τελευταίο κρούσμα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν μία κοπέλα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο της στην Κανακάρη, στο ύψος της Τριών Ναυάρχων.

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του αυτοκινήτου και πήραν από μέσα είδη μακιγιάζ που είχε φυλαγμένα η κοπέλα για την δουλειά της, αξίας περίπου 4.000 ευρώ. Η κοπέλα αντικρίζοντας το αυτοκίνητο της και την τσάντα με τα καλλυντικά είδη που χρησιμοποιεί για την εργασία της, έπαθε σοκ.

Όπως έλεγε στους δικούς της που προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν τα είχε πάρει πριν από μερικές μέρες.

Διάρρηξη αυτοκινήτου έγινε την περασμένη εβδομάδα και στην Ιεροθέου, με τους δράστες να σηκώνουν από εκεί το ηχητικό σύστημα του οχήματος, ενώ παρόμοιο κρούσμα συνέβη και στην οδό Ερεστρώλε, κοντά στα Ψηλαλώνια.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εικάζει ότι πρόκειται για σπείρα που δρα με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζοντας που θα χτυπήσει και σε ποια αμάξια. Σε κάθε περίπτωση συνιστά στους πολίτες να μην αφήνουν αντικείμενα αξίας στα οχήματά τους.