Πάνω από 200 οπαδοί της Παναχαϊκής περίμεναν το βράδυ του Σαββάτου, την αποστολή των “κοκκινόμαυρων” για να την υποδεχτούν, στήνοντας ένα τρελό πανηγύρι για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα, κερδίζοντας τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 1-2.

Οι Nortenos έκαναν την νύχτα – μέρα στην πλατεία της Παναχαϊκής, με τους παίκτες της ομάδας να μην πιστεύουν στα μάτια τους για την υποδοχή που τους έγινε, με καπνογόνα, χορό, τραγούδια και συνθήματα. Τι και αν περίμεναν έως τα μεσάνυχτα για να φτάσει η ομάδα στην Πάτρα; 

Η γιορτή που έστησαν αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το ντελίριο ενθουσιασμού που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων γι' αυτή την ομάδα, η οποία δείχνει ικανή για όλα, ακόμα και να διεκδικήσει την άνοδο, αν και αυτή είναι μία λέξη που αποφεύγουν τόσο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, όσο και ο Κώστας Κατσουράνης.

Το θέμα είναι ότι η Παναχαϊκή με την νίκη της έδωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους: "Επέστρεψε και είναι εδώ"! Και μαζί της, στο πλευρό της είναι οι οπαδοί της και όλη η Πάτρα!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο για να πάρετε μία γεύση από το τι έγινε:


ΟΦΗ- ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-2 Υποδοχη μεσα στην Αγυια


(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα στο facebook "Κόκκινο - Μαύρο" και το βίντεο από το κανάλι Flux Vid).