Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι πεπεισμένος ότι σήμερα μπορείς να καταφέρεις όσα έχεις φανταστεί. Δυστυχώς όμως αυτή η εντύπωση είναι εσφαλμένη και σίγουρα θα οδηγήσει σε προβλήματα. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να ονειροπολήσεις σήμερα, όμως δεν είναι κακό να σκεφτείς λιγάκι το μέλλον σου. Μίλα με το ταίρι σου και λύσε θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φαντασία σου κάνει υπερωρίες σήμερα και σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις μακριά και να ονειρευτείς όσα επιθυμείς να αποκτήσεις. Μην αφήσεις τον αρνητισμό των γύρω σου να σε επηρεάσει και να εμποδίσει την ευτυχία σου. Μην εμπλακείς σε ανούσιους καβγάδες και μην μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τα πλάνα σου, απλώς ανασκουμπώσου και απέδειξε με τις πράξεις σου τι μπορείς να καταφέρεις. Μην κοιτάς απλώς τα αστέρια, γίνε ένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λαμβάνεις μπερδεμένα μηνύματα από τους γύρω σου και προβληματίζεσαι στην προσπάθεια να καταλάβεις τι σου λένε. Οι φίλοι και η οικογένειά σου όμως σε στηρίζουν και σε συμβουλεύουν να δείξεις περισσότερη πίστη. Μην δώσεις μεγάλη σημασία στην κριτική των άλλων, απλώς προσπάθησε να γίνεις πιο αποτελεσματικός σε ότι κάνεις έτσι ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα οι προσπάθειες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε κατακλύζουν και νιώθεις ότι κινείσαι σε ταχύτατους ρυθμούς. Οι φαντασιώσεις σε συνεπαίρνουν και αισθάνεσαι ότι κάθε μία από αυτές αξίζει να την ακολουθήσεις, όμως η πραγματικότητα σε προσγειώνει και διαπιστώνεις γιατί δεν μπορείς να φτάσεις τους στόχους σου. Μην σταματήσεις όμως τώρα, μην κάνεις πίσω και μην παρατήσεις ότι ξεκίνησες γιατί δεν θα σε ωφελήσει οικονομικά. Το μόνο που χρειάζεται για να πας παρακάτω είναι να αναθεωρήσεις τις πρόσφατες επιλογές σου και να τροποποιήσεις λίγο τη στρατηγική σου.

ΛΕΩΝ

Κινητοποιείσαι από την επιθυμία σου να είσαι δημιουργικός σήμερα. Ευτυχώς, το μυαλό σου είναι έτοιμο για όλες τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Μην απογοητευτείς εάν οι γύρω σου δεν δώσουν την απαιτούμενη προσοχή σε όσα τους δείξεις σήμερα. Μπορεί να τους τα λες και εσύ λίγο περίπλοκα και εκείνοι να μην αφιερώσουν χρόνο για να σε κατανοήσουν καλύτερα. Όπως και να έχει, μην ξεχνάς ότι είσαι ελεύθερος να εκφράσεις την προσωπικότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θες να ταξιδέψεις μακριά και η φαντασία σου στο επιτρέπει. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, σε ιντριγκάρει το γεγονός ότι το υποσυνείδητό σου έχει επίδραση στο σώμα σου. Μην φοβάσαι και μην ζεις σε μία μόνιμη κατάσταση δυσπιστίας γιατί αυτό χαλάει την υγεία σου. Αγάπα τον εαυτό και μην το παραμελείς. Αν δεν είσαι εσύ καλά, τότε δεν θα είναι και οι κοντινοί σου άνθρωποι.

ΖΥΓΟΣ

Θα σε εκπλήξει η απροσδόκητη συμπεριφορά που θα έχει κάποιος δικός σου σήμερα. Δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την έκπληξη. Θυμήσου όμως ότι δεν μπορείς να ελέγξεις κάτι που δεν ξέρεις ότι θα συμβεί, για αυτό ηρέμησε και απόλαυσε όσα σου φέρει η μέρα. Μην εμπλακείς σε ανούσιους καβγάδες γιατί θα χάσεις τον σεβασμό των γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παλεύεις με την ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος σήμερα και να μην έχεις σκοτούρες και υποχρεώσεις. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Έχεις πράγματα να κάνεις, όμως σίγουρα δεν είναι απαιτητικά, οπότε μην αγχώνεσαι και μην ξοδεύεις άσκοπα την ενέργειά σου. Στις σχέσεις σου να είσαι λίγο προσεκτικός σήμερα, κάνε ένα βήμα πίσω, δεν είναι ο απόλυτος συμβιβασμός αυτός. Δείξε προθυμία να διορθώσεις και εσύ τα δικά σου λάθη και βρες το θάρρος να αντιμετωπίσεις τώρα προβλήματα που υπάρχουν παρά να τα παρακάμψεις. Η αληθινή οικειότητα απαιτεί έντιμη επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι μετέωρος ανάμεσα στις καλές προθέσεις και τις αναπόφευκτες καταστάσεις. Μπορείς να φανταστείς τη λύση σε ένα πρόβλημα που σε κρατάει πίσω, όμως η συνείδηση σου δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα αλλάξει κάτι. Πρέπει να αναλάβεις δράση τώρα, ακόμη και αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Κινήσου έξυπνα, κάνε πρακτικά βήμα και θα έχεις πρακτικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κρύβεσαι, δεν είσαι έτοιμος να μοιραστείς τα όνειρά σου, παρόλο που κρύβεις μερικούς άσους στο μανίκι σου. Μην ανησυχείς άσκοπα. Μείνε προσηλωμένος στον στόχο σου και μην φοβάσαι ότι θα αποτύχεις. Ο φόβος μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος διαδρομές και στην παρούσα φάση δεν πρέπει να κάνεις κάποιο λάθος. Μην υπερεκτιμάς όμως τις δυνάμεις και πρόσεξε τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όνειρά σου μοιάζουν να είναι πιο κοντά από ποτέ, όμως κάτι σε εμποδίζει να τα φτάσεις. Συναντάς εμπόδια στη διαδρομή και κάθε ένα που προσπερνάς είναι λόγος για να γιορτάσεις. Και εκεί που ο δρόμος φαίνεται πιο καθαρός, συναντάς το επόμενο. Για αυτό θέλει προσοχή. Είναι λογικό να έχεις κουραστεί από αυτόν τον στίβο μάχης, για αυτό ήρθε η στιγμή να αναζητήσεις την οριστική λύση. Θα τη βρεις, όμως θυμήσου ότι δεν θα επιλυθούν όλα αμέσως. Ηρέμησε και απέβαλε την πίεση που σε έχει κυριεύσει και απόλαυσε μία ερωτική ημέρα με τον σύντροφό σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θέλεις να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και αυτό θα επιδιώξεις να κάνεις. Ωστόσο προσπάθησε να κλείσεις και κάποιες υποθέσεις που έχεις αφήσει ανοικτές για να είσαι πιο ήρεμος στην πορεία της ημέρας. Ενδείκνυται για όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, ειδικά αν αφήσεις τη φαντασία σου να καλπάσει, είναι το κλειδί για την ευτυχία σου. Μην αρνηθείς ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν σε συζητήσεις που θα έχεις, μπορεί να είναι ωφέλιμες για το μέλλον σου.