Σημείο αναφοράς για τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους Πατρινούς έχει γίνει μέσα σε λίγες μέρες από τότε που λειτούργησε το παγοδρόμιο της Πάτρας.

Ο λόγος φυσικά για το Ice Park που ήρθε και αυτά τα Χριστούγεννα για να στηθεί στον πολυχώρο της Veso Mare και να της δώσει ζωή, σε ένα σκηνικό που αν το έβλεπε κανείς πριν από μερικά χρόνια θα έλεγε ότι οι εικόνες έρχονται από τον Καναδά ή κάποια άλλη χώρα όπου ο πάγος αποτελεί ρουτίνα. 

Το παγοδρόμιο της πόλης στην Veso Mare έχει ταυτιστεί στην συνείδηση των Πατρινών με τις γιορτές, αφού σίγουρα το πατινάζ και το λιώσιμο στον πάγο προσφέρεται για να περάσουμε συναρπαστικά τα Χριστούγεννα και τις μέρες της Πρωτοχρονιάς. 


Το θετικό είναι ότι κάθε χρόνο γίνονται ολοένα και περισσότεροι οι Πατρινοί που έχουν εξοικειωθεί με τον πάγο, αφού η προπόνηση που έκαναν το προηγούμενο έτος τους μένει και έτσι πηγαίνοντας κάποιος στο Ice Park, μπορεί να δει πιο extreme πράγματα από τα κλασικά. 

Όπως και να έχει το πατινάζ πάνω στον πάγο προσφέρει μοναδικές στιγμές στους φίλους του που έρχονται για να ταιριάξουν αρμονικά με το χαρούμενο κλίμα των γιορτών και των Χριστουγέννων. 

Σε ένα σκηνικό σαν αυτό της Veso Mare που αυτή την περίοδο μοιάζει πιο φωτεινή από ποτέ. Δείτε φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοούμε: