Όταν δουλεύεις σωστά και αξιοποιείς το ταλέντο σου, τότε ακόμα και τα σύνορα καταργούνται. Γιατί τότε είναι που μπορεί κανείς να ξεπεράσει τα όρια και τα στεγανά που απλώνονται γύρω του.

Μέχρι και στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, έφτασε η δουλειά της Πατρινής αρχιτέκτονας, Νάνσυς Παπαζωή για την εργασία που έκανε, στο ξενοδοχείο "18 Micon str", στην Αθήνα.

Η Νάνσυ Παπαζωή που ζει εδώ και αρκετά χρόνια στην πρωτεύουσα και εργάζεται ως αρχιτέκτονας, έχοντας το δικό της γραφείο, επιμελήθηκε την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, αλλά και το design.

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε την βρετανική εφημερίδα Telegraph που πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο αφιέρωσε ειδικό άρθρο στην δουλειά και τις δημιουργίες της Πατρινής αρχιτέκτονα.

Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr για την διάκριση αυτή, αφού είναι σημαντικό να αφιερώνει από μόνη της μία τόσο μεγάλη εφημερίδα όπως η Telegraph, ειδικό άρθρο, αποθεώνοντας τις δημιουργίες σου, τονίζει:

«Όταν το αποτέλεσμα της δουλειάς σου, την οποία κάνεις με πολύ κόπο, κέφι αλλά και μεράκι, λαμβάνει τόσο διεθνείς διαστάσεις, μετά τον αιφνιδιασμό αυτό που μένει είναι η χαρά, η δικαίωση και μια μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίζεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στου Ψυρρή πάει αρκετά καλά, σε ότι αφορά τις κρατήσεις του και τη προσέλκυση τουριστών και σίγουρα ένα μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η δουλειά της Νάνσυς Παπαζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου, μέσα από τον φακό του Telegraph και διαβάστε εδώ όλο το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας.