Τους Δημάρχους Αιγίου και Δυτικής Αχαΐας, Θανάση Παναγόπουλο και Χρήστο Νικολάου αντίστοιχα, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ αντάλλαξε απόψεις με τους δύο Δημάρχους και τους διαβεβαίωσε ότι η καλή συνεργασία που είχε το Επιμελητήριο με τις Δημοτικές Αρχές τους θα συνεχιστεί και στη νέα επιμελητηριακή θητεία.

Επίσης, ο Πλ. Μαρλαφέκας επισκέφθηκε σήμερα την Λαχαναγορά της Πάτρας και συζήτησε με τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται εκεί. Στους επαγγελματίες έδωσε το ενημερωτικό υλικό της παράταξης και τόνισε ότι είναι ευθύνη και καθήκον απέναντι στους συναδέλφους του να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε το 2012 στο Επιμελητήριο, με προτάσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, με πρωτοβουλίες που θα έχουν στόχευση και αποτέλεσμα, με σοβαρότητα, διαφάνεια και ενωτικό πνεύμα.

«Αγωνιζόμαστε για ένα Επιμελητήριο ασπίδα προστασίας για τις τοπικές επιχειρήσεις και μοχλό ανάπτυξης για την τοπική οικονομία.  Έγιναν πολλά και ουσιαστικά την τελευταία εξαετία και έχουμε περισσότερα να κάνουμε στη νέα περίοδο» τόνισε ο Πλ. Μαρλαφέκας και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων του στις επιμελητηριακές εκλογές.

«Η αποχή δεν είναι υπεύθυνη στάση. Πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να έλθουν και να ψηφίσουν στις εκλογές. Αν μας κάνουν την τιμή και επιλέξουν την ΑΕΕΠ, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξακολουθήσει να ακούγεται δυνατά η φωνή των μικρομεσαίων επιχειρηματιών» τόνισε ο Πλ. Μαρλαφέκας στην περιοδεία του.