Στο Odeon Starcity πραγματοποιήθηκε χθες, η πρεμιέρα της ταινίας «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου», υπό την παρουσία λαμπερών μαμάδων της ελληνικής showbiz.

Οι «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή» επιστρέφουν με μια ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη κωμωδία για μαμάδες και όχι μόνο! Η αχτύπητη γυναικεία παρέα των Μίλα Κούνις, Κάθριν Χαν και Κρίστεν Μπελ ενώνεται ξανά, για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας, σε σκηνοθεσία και σενάριο των Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ. Αυτή τη φορά, εκτός από την πίεση για τη δημιουργία των τέλειων χριστουγεννιάτικων γιορτών, οι Μαμάδες με Κακή Διαγωγή καλούνται να «επιβιώσουν» από την πίεση των δικών τους μαμάδων!

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στο Odeon Starcity, στη λεωφόρο Συγγρού. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την πιο πετυχημένη κωμωδία των Χριστουγέννων και να γελάσουν μέχρι δακρύων με τις απίθανες καταστάσεις που διαδραματίζονται από την πρώτη σκηνή της ταινίας μέχρι και την τελευταία.

Ανάμεσα σε πολλές γνωστές μαμάδες, στην πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν το παρόν η εντυπωσιακή Νόνη Δούνια, καθώς και η γοητευτική σύζυγος του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή Άγγελου Μπασινά, Βιβή Μπασινά. Οι λαμπερές μαμάδες παρακολούθησαν την ταινία και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη ως «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή».

Η ταινία «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους, από την Odeon, από σήμερα 7 Δεκεμβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η ταινία «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» ακολουθεί, για ακόμη μια φορά, τις τρεις λατρεμένες γυναίκες/ μαμάδες πρωταγωνίστριες, να σπάνε το κατεστημένο και να επαναστατούν ενάντια στις προκλήσεις της πιο απαιτητικής εποχής όλου του χρόνου, των Χριστουγέννων. Με τη δημιουργία των τέλειων γιορτών για τις οικογένειές τους να είναι ήδη μια δύσκολη και κουραστική δουλειά, οι μαμάδες καλούνται να κάνουν όλες τις προβλεπόμενες χριστουγεννιάτικες διαδικασίες, υπό την παρουσία των δικών τους μαμάδων! Απρόβλεπτες καταστάσεις για γέλια μέχρι δακρύων φέρνουν τα Χριστούγεννα εκτός Ελέγχου!

Στους κινηματογράφους από την ODEON

Στοιχεία για την ταινία:
Σκηνοθεσία – σενάριο: Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ
Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις, Κάθριν Χαν, Κρίστεν Μπελ, Σούζαν Σαράντον, Κριστίν Μπαράνσκι, Τζέι Ερνάντες, Σέριλ Χάινς
Είδος: Κωμωδία
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με: Odeon Press Office,  Άννα Κουτσιλοπούλου, τηλ. +30 210 6786482, email: [email protected]


A Bad Moms Christmas / Mαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα εκτός Ελέγχου

Σχετικά με την ODEON:

Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι αφορά στον κινηματογράφο. Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών. 
Το κινηματογραφικό της ταξίδι ξεκίνησε το 1983, όταν ιδρύθηκε η Home Video Hellas Α.Ε., η οποία αναπτύχθηκε γρήγορα για να αποτελέσει την αφετηρία του σημερινού ομίλου. Σήμερα, η Odeon είναι αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο των ταινιών της 20th Century Fox, ενώ διανέμει πλήθος ανεξάρτητων ταινιών από διάσημα studios, όπως MGM, Dreamworks, Dreamworks Animation, Focus, Summit, κ.α.. Παράλληλα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα κάποιος να αναζητήσει και να προμηθευτεί κινηματογραφικά DVD αγαπημένων ταινιών μέσα από το www.odeonstore.gr/, ενώ προσφέρει την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθούν αγαπημένες παλαιότερες, αλλά και πρόσφατες μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, απευθείας από το σπίτι, μέσα από την πρωτοποριακή και ενημερωμένη πλατφόρμα Video on Demand της Odeon, Pameodeon (www.pameodeon.gr).
Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τις ταινίες διανομής και παραγωγής της Odeon, αλλά και για το δίκτυο κινηματογράφων και πολυκινηματογράφων της μπορούν να αναζητηθούν στο www.odeon.gr.