Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη Δημοπρασία Έργων Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί από την γνωστή στο πανελλήνιο και στο εξωτερικό γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, στο King George Hall της πλατείας Γεωργίου, στην Πάτρα.

Η Δημοπρασία Έργων Τέχνης θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και στον χώρο του King George Hall θα φιλοξενηθούν έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, προερχόμενα από διάφορες εικαστικές τάσεις και καλλιτεχνικά ρεύματα.

Έργα σημαντικών ονομάτων του εικαστικού χώρου, όπως αυτά του Γιάννη Τσαρούχη, του Αλέκου Φασιανού, της Μαρίας Σπυράκη, του Απόστολου Λάβδα, του Βασίλη Σολιδάκη, του Σπύρου Βασιλείου του Δημήτρη Μυταρά, του Γιώργου Σταθόπουλου, του Κώστα Σπυρόπουλου και τόσων ακόμα.  

Είναι το μεγάλο εικαστικό γεγονός για την Πάτρα αφού πρώτη φορά γίνεται στην πόλη μας μία τέτοιου είδους μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική εκδήλωση. Συνολικά θα φιλοξενηθούν στο όμορφο νεοκλασικό κτίριο του King George Hall 97 έργα.

Πριν από την ημέρα της δημοπρασίας τα έργα θα εκτεθούν για τρεις μέρες (Σάββατο 9, Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου) στο χώρο του King George Hall, έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα δουν από κοντά και να τα αξιολογήσουν. Καλλιτεχνικός επιμελητής της εκδήλωσης θα είναι ο Νίκος Καλατζής. 

Δείτε παρακάτω τον κατάλογο της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts με όλα τα έργα των καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος στην δημοπρασία, την τιμή εκτίμησης τους (δηλαδή την χρηματική τους αξία στον χώρο των έργων τέχνης), αλλά και την τιμή εκκίνησής τους στην εκδήλωση, με βάση την οποία θα εκτεθούν για να ακολουθήσουν ανάλογα με το ενδιαφέρον οι προσφορές.

Να σημειωθεί ότι για τους επισκέπτες το βράδυ της δημοπρασίας θα υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ στο Auto Parking Patras, Γεροκωστοπούλου 12.

Τηλ: 2610 271014

Περισσότερες πληροφορίες στο Kapopoulos Fine Arts και στην σελίδα της γκαλερί στο facebook.