Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθεί το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικο Χωριού, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα γίνουν το απόγευμα της Τρίτης και θα συνοδευτούν με καλλιτεχνικά προγράμματα, μουσικές, χορό και διάφορα happenings που αναμένεται να εντυπωσιάσουν τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην πλατεία Γεωργίου.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι θα φροντίσουν η εκδήλωση να γίνει σε ένα γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Αυτό που ξεχωρίζει, πάντως, από το φετινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι η μεγάλη Φάτνη που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Γεωργίου και οι φιγούρες που αποτυπώνουν το σκηνικό της Γέννησης του Θείου Βρέφους και της Άγιας Νύχτας των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για εκπληκτική δουλειά του Πέτρου Βρυώνη και του Καρναβαλικού Συνεργείου που έδειξαν για ακόμα μία φορά τα υπέροχα πράγματα που μπορούν να φτιάξουν. Η Φάτνη, μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στην πλατεία Γεωργίου, όμως δεν θα είναι η μοναδική που θα υπάρχει στο κέντρο της Πάτρας.

Από την Παρασκευή το πρωί θα ξεκινήσει στο στήσιμο για την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της πλατείας Τριών Συμμάχων η οποία θα είναι στο ίδιο σκηνικό, σαν ένα «προάστιο» του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της πλατείας Γεωργίου.