Είναι μόλις 25 χρονών, ζει στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο facebook εντυπωσιάζει.

Η Άννα Καραπιπέρη είναι από την Πάτρα, έχει λατρεία στην γυμναστική την οποία πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να την κάνει επάγγελμα και να ασχοληθεί με το αντικείμενο που αγαπάει.

Έτσι, αφήνοντας την σχολή που είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο, γράφτηκε στην ιδιωτική σχολή του Γιώργου Ξηρού, Studio One και πλέον έφτασε να είναι μια από τις βασικές γυμνάστριες των γυμναστηρίων Χiros που θεωρούνται κορυφή στο είδος τους.

«Για μένα η γυμναστική είναι τρόπος ζωής μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Όταν γυμνάζομαι νιώθω τις επιδόσεις μου να αυξάνονται, και είναι ένας τρόπος εκτόνωσης για μένα αφού ξεσπώ μέσα από την γυμναστική από την πίεση της ημέρας».


Η 25χρονη Πατρινή διδάσκει δυναμικά αερόβια προγράμματα, dance aerobik και step, ενώ την ενασχόληση της με την άθληση την έχει ξεκινήσει από μόλις 5 ετών όταν γράφτηκε σε ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, κάνοντας στην πορεία πρωταθλητισμό. 

Μία συμβουλή που θα έδινε η ίδια στους μαθητές της και όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν με την γυμναστική, ειδικότερα στα ομαδικά προγράμματα: «Να βλέπουν και να ακούν πάντα τον trainer τους και έτσι θα έχουν καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Αυτό που βοηθάει πάντα είναι η εκτέλεση των ασκήσεων να γίνεται μόνο με την σωστή τεχνική». Εμείς πάντως αν ήμασταν μαθητές της θα την ακούγαμε κατά γράμμα, βλέποντας και μόνο, μέσα από τις φωτογραφίες τα αποτελέσματα της άθλησης…