Η ΝΕΠ θα συμμετάσχει άλλη μια χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α1 εθνικής κατηγορίας, όπου θα συμμετάσχουν οι 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η ΝΕΠ έχει καταφέρει όχι μόνο να συμμετέχει στην Α1 εθνική κατηγορία από το 2005 και μετά αλλά και να πρωταγωνιστεί συμμετέχοντας εκτός από δυο χρονιές, κάθε χρόνο στο final four. Έτσι και φέτος θα προσπαθήσει με νέους αθλητές να κρατήσει την περσινή 4η θεση που κατέκτησε.

Δυστυχώς ο βασικός περσινός κορμός δεν θα μπορέσει να παραστεί στους αγώνες λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων και η Μαντούκα Ηλιάννα και ο Κουβεριανός Λάμπρος δεν θα μπορέσουν φέτος να βοηθήσουν την ομάδα. Στην ομάδα θα αγωνιστούν οι: Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Δεληβοριά Χριστίνα, Δεληβοριά Εύη και Κασπίρη Ανδριάννα.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκαν οι περιφερειακοί αγώνες της πρώτης Φάσης την Κυριακή 3/12 στον Πύργο. Από την Πάτρα συμμετείχαν και οι δυο ομάδες Μπάντμιντον ΝΕΠ και Απολλώνιος Πατρών.

Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν οι: Κάτω των 11, κάτω των 15 και κάτω των 19 χρονών. Από την Πάτρα συμμετείχαν 26 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Στις 18 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Ολυμπιονίκης Τόφαλος είχαν πραγματοποιηθεί και οι υπόλοιπες κατηγορίες: Παμπαίδων παγκορασίδων, εφήβων νεανίδων και ανδρών γυναικών.