Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα ενδείκνυται για να οργανώσετε ένα μεγάλο σχέδιο, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν τα πράγματα ξεκινήσουν αργά. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου και θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα ημερήσια πλάνα σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο αν κάτι σε απασχολεί συζήτησε με το σύντροφό σου. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στα οικονομικά σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις φιλόδοξο πρόγραμμα για σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να κινηθείς στη σωστή κατεύθυνση, όμως πρέπει να ενσωματώσεις και τους γύρω σου στα σχέδιά σου, αλλιώς είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Ευτυχώς όμως μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα, αν βάλεις στην "ομάδα" σου γρήγορα τα κατάλληλα άτομα. Δώσε όμως τον απαιτούμενο χώρο σου συναδέλφους σου έτσι ώστε να μπορέσουν να συνεισφέρουν πλήρως σε αυτό που πας να κάνεις. Η διάθεσή σου θα ανέβει ακόμη περισσότερο, καθώς περνάς μία ακόμη ρομαντική μέρα με το σύντροφό σου. Όσο για τα οικονομικά σου σιγά - σιγά θα δεις φως στο τούνελ. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι που χθες σου φαινόταν αδύνατο, σήμερα είναι πιθανό να το πετύχεις. Ωστόσο, δεν θα έρθει από μόνο του, πρέπει να δουλέψεις για να επιτύχεις ό,τι επιθυμείς. Θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σου και πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις, όσο κι αν σε αναστατώνουν. Ήρθε η στιγμή να υψώσεις το ανάστημά σου σε οποιονδήποτε απειλεί την επιτυχία σου. Το ίδιο ανάστημα πρέπει να σηκώσεις και στη σχέση σου και να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί. Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου και στο άμεσο μέλλον θα δεις ότι οι στερήσεις σου θα ανταμειφθούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους έχεις αρχίσει να βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ καθώς οι πρόσφατες προσπάθειές σου έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Γνωρίζεις όμως ότι έχεις αρκετή δουλειά μπροστά σου και δεν έχεις την πολυτέλεια να σταματήσεις τώρα. Περνάς ωστόσο μία ημέρα που είσαι αρκετά ευαίσθητος και έχεις αλλαγές στην ψυχολογία σου κάτι που σε αποσπά από τα καθήκοντά σου. Είναι ευκαιρία αν κάτι σε ενοχλεί στη σχέση σου να το συζητήσεις με το σύντροφό σου. Επίσης, μην προσπαθήσεις να φτιάξεις τη διάθεσή σου καταφεύγοντας σε άσκοπες αγορές. 

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για εσένα σήμερα, καθώς επιθυμείς να ξεπεράσεις ένα πρόσφατο δίλημμα στο οποίο βρέθηκες. Παρόλο που αυτήν τη στιγμή δεν βλέπεις πρόοδο, ωστόσο μπορείς να ξεχωρίσεις τα σημάδια της πορείας προς τα εμπρός. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει γρήγορη λύση, η οποία θα σε περιμένει στην επόμενη γωνία. Πρέπει να παλέψεις για κάθε τι που θέλεις να πετύχεις, καθώς για εσένα υπάρχει άμεση σχέση προσπάθειας - προόδου. Η προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς και στη σχέση σου και οι καλές ειδήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Η μέρα ευνοεί και τις νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στα οικονομικά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο προγραμματισμός του μέλλοντος είναι μία δοκιμασία για εσένα, καθώς υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να μάθεις κάνοντας μία ανασκόπηση στις κινήσεις σου στο παρελθόν. Επικεντρώσου στο στόχο σου και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Ηρεμία και ισορροπία στη σχέση σου ευνοούν τη διάθεσή σου για σήμερα, ενώ αν είσαι single σύντομα θα γίνει η γνωριμία που περιμένεις. Τα οικονομικά σου αγχώνουν. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και οργανώσου καλύτερα για να δεις πρόοδο σε αυτό το κομμάτι. 

ΖΥΓΟΣ

Μία ανεπίλυτη διαφορά με ένα στενό σου φίλο θα έρθει σήμερα στο προσκήνιο, καθώς προσπαθείς να κατευνάσεις την κατάσταση. Η λύση είναι να μιλήσεις για αυτό που σε απασχολεί και να μην αφήνεις άλλο την κακή ενέργεια να σιγοβράζει ανάμεσά σας. Μία ειλικρινής συζήτηση είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Η μέρα ευνοεί τα ερωτικά σου είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Ο σωστός προγραμματισμός των οικονομικών σου θα αρχίσει να έχει αποτέλεσμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινήσου με σωστή στρατηγική, καθώς το σχέδιό σου δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο στους γύρω σου. Είσαι ηγέτης, αλλά πρέπει να δώσεις χώρο και στους γύρω σου να σε βοηθήσουν. Άσε στην άκρη τον εγωισμό σου και δώσε σημασία στο σύντροφό σου. Απέφυγε τις ανούσιες εντάσεις. Τα οικονομικά σου θα πάρουν θετική πορεία, μόλις καταφέρεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να φαίνεται μία ήσυχη μέρα, όμως υπάρχει αρκετό άγχος στην ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι όσα λες μπορεί να βοηθήσουν ή να βλάψουν κάποιον, για αυτό σήμερα μίλησε με σύνεση και μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν. Απέφυγε να επαναφέρεις στο προσκήνιο καταστάσεις που έχεις ξεπεράσει με το σύντροφό σου, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος για ανούσιες πλέον εντάσεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να τα βάζεις σε μία τάξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την εντύπωση ότι σήμερα θα μιλήσει η σκληρή δουλειά σου, όμως η απόλυτη σιωπή σου είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Συνήθως η παραγωγικότητά σου χαίρει εκτίμησης από τους συναδέλφους σου, αλλά είναι πολύ πιθανό να γνωρίζουν ότι κρατάς κρυφές σημαντικές λεπτομέρειες του σχεδίου σου για αυτό και δεν μιλούν. Εσύ έχεις κάτι να μοιραστείς μαζί τους, όμως θέλεις να στείλεις το σωστό μήνυμα την κατάλληλη στιγμή. Η μέρα ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα, οπότε ήρθε η ώρα να κινητοποιηθείς και να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Έχεις βάλει σε τάξη τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι περιττές σπατάλες είναι αποδεκτές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέχεσαι αφόρητη πίεση για να οργανώσεις τα σχέδια σου για τις διακοπές των Χριστουγέννων και ευτυχώς για εσένα θα αποδεσμευτείς άμεσα από αυτήν την κατάσταση. Θα κάνεις την επιλογή σου και θα δώσεις την τελική σου απάντηση. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες βελτιώνονται και θα περάσεις μία όμορφη μέρα με το σύντροφό σου. Δώσε προσοχή στα οικονομικά σου και μην παρασυρθείς. 

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις μπει στη διαδικασία επανεξέτασης των στόχων σου και αυτό δεν είναι κακό. Τα σχέδια αλλάζουν. Μην το βλέπεις αρνητικά και μην γίνεσαι ανυπόφορος γκρινιάζοντας συνεχώς για αυτό. Οι εξελίξεις και οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή. Μίλησε σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και μην φοβάσαι να προχωρήσεις. Συζήτησε και με το σύντροφό σου ό,τι σε απασχολεί και σίγουρα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα βρεθεί η λύση. Η ημέρα ευνοεί τα οικονομικά σου.