Στην Εθνική ομάδα του beach volley κλήθηκε η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου που θα είναι το νέο alter ego της Πένυς Καραγκούνη, παίρνοντας την θέση της Κωνσταντίνας Τσοπούλου.

Η Πατρινή αθλήτρια κλήθηκε στην Εθνική μετά τις φοβερές εμφανίσεις της που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με την συμπαίκτρια της Δήμητρα Μανάβη, όταν και τερμάτισαν στην 3η θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Το νέο δίδυμο της Εθνικής ομάδας beach volley συνεχίζει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Ποθητάκη, ενώ στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στις μεγάλες διοργανώσεις του 2018.

Η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου μιλώντας στο volleyleaguenews τόνισε : «Με την Πένυ κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τουρνουά, καθώς θα διεξαχθούν πιο πολλά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να είμαστε έτοιμες στη πρώτη διοργάνωση που θα συμμετέχουμε, εφόσον είμαστε στα προκριματικά.

Σε αυτή την προσπάθεια, βοηθάει το γεγονός ότι η Πένυ είναι μία έμπειρη αθλήτρια και με βοηθάει πολύ μέσα στο γήπεδο. Την ευχαριστώ όπως και τον προπονητή μας, Κώστα Ποθητάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα ήθελα και να ευχαριστήσω την Δήμητρα Μαναβή που αγωνιστήκαμε μαζί την περυσινή σεζόν, φτάνοντας στο χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως και τον Γιώργο Κοτσιλιάνο που με προπονούσε όσο ήμουν στην Πάτρα».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά και οι Καραγκούνη, Σπηλιωτοπούλου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων στις εγκαταστάσεις του «Triantafyllidis Beach Arena».