Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, η εκδρομή της «Πολιτιστικής Δράσης Δ.Ε. Βραχναιίκων» στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την επίσκεψη σε ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα, το Κέντρο Πολιτισμού "Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος", που βρίσκεται στη θέση του παλαιού Ιπποδρόμου στον Δήμο Καλλιθέας και η λειτουργία του στηρίζεται στο τρίπτυχο «παιδεία, πολιτισμός και βιωσιμότητα». Οι εκδρομείς είχαν αρχικά την ευκαιρία να ενημερωθούν για το όραμα του Ιταλού αρχιτέκτονα Renzo Piano και στη συνέχεια να θαυμάσουν τους χώρους της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και να περιηγηθούν στο υπέροχο και πολυλειτουργικό αστικό πάρκο του Ιδρύματος.


Ακολούθησε βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και -για όσους το επέλεξαν- επίσκεψη στην πολυσυζητημένη εικαστική έκθεση "Van Gogh Alive-The Experience" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου η σύγχρονη τεχνολογία έφερε με φαντασμαγορικό τρόπο μπροστά στα μάτια των θεατών όλη τη ζωή και το έργο του δημοφιλούς Ολλανδού ζωγράφου.


Η εκδρομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα με τον πιο ευχάριστο τρόπο, παρακολουθώντας την εξαιρετική κωμωδία "Δείπνο Ηλιθίων" του Φρανσίς Βεμπέρ, με τους Σπ. Παπαδόπουλο, Π. Δαδακαρίδη, Β. Ρίσβα, Άν. Μενενάκου, Χρ. Σπανό, Ξ. Γεωργίου, Δ. Μαυρόπουλο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και να χαρίζουν απλόχερα το γέλιο στο κοινό, που είχε γεμίσει το Θέατρο Κάππα.

Το Δ.Σ. της «Πολιτιστικής Δράσης Δ.Ε. Βραχναιίκων» ευχαριστεί όλους τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στην εκδρομή, καθώς και τον Νίκο Δημητρόπουλο του Friends Patras Travel για την άψογη συνεργασία.