Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. ΣΜ.ΑΧ Φειδιππίδης, τονίζοντας τα εξής: «Και φτάνει η ώρα που τα λόγια γίνονται πράξεις …

Για την εισήγηση που έγινε πριν από έναν χρόνο από το Δ.Σ του Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ (και τις ενέργειες του Πρόεδρου μας Ανδρέα Μαζαράκη) προς την Ομοσπονδία (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), για την απόδοση μέρους των δικών σας χρημάτων, των εγγραφών, αγαπητοί δρομείς από τον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πάτρας Aτόμων με Νοητική Υστέρηση η «ΜΕΡΙΜΝΑ» ολοκληρώθηκε.

Νοιώθουμε πολύ χαρούμενοι που θα αποδοθούν στην πόλη μας και στα παιδιά μας, το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων εξακόσιων εβδομήντα πέντε ευρώ (4.675,00€). Επίσης θυμίζουμε ότι ανάλογη ενέργεια επικαιροποιήθηκε για το ίδρυμα «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» και έτσι χρήματα από τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας θα καταλήξουν πάλι σε παιδιά της πόλης που τα έχουν ανάγκη.

Εξάλλου νωπές είναι οι μνήμες από τους πρώτους φιλανθρωπικούς αγώνες σκυταλοδρομίας, «Πάτρα Βίκος Street Relays» που στήριξε ο Σύλλογός μας με αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού το οποίο θα διατεθεί σε σχολεία της Πάτρας.

Ο «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» δεν περιορίζει την προσφορά του σε αθλητικά δρώμενα αλλά προσφέρει μέσα από εσάς, τους δρομείς του, με την δυναμική του δρομικού κινήματος ουσιαστική βοήθεια σε συνανθρώπους μας (συμπολίτες μας) που έχουν πραγματική ανάγκη. Έχουμε και συνέxεια. Δεν σταματάμε εδώ…».