Ο απόλυτος "άρχοντας" της κατηγορίας του απέδειξε ότι είναι ο Πατρινός, Δήμος Ασημακόπουλος, στο MΤGP 12 που έγινε στο Έναστρον, την Κυριακή στην Αθήνα.

Ο Πατρινός μαχητής στους αγώνες που έγιναν για την πρόκριση στην μεγαλύτερη διοργάνωση των μαχητικών αθλημάτων στην Ευρώπη, κέρδισε στον τελικό, μετά από έναν υπέροχο αγώνα τον Θανάση Κουκουφίκη.

Ο Δήμος Ασημακόπουλος πήρε έτσι το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την αξία του, σε μία διοργάνωση που συμμετείχε η αφρόκρεμα και οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές του Muay Thai.

Μαζί με το χρυσό μετάλλιο πήρε και την πρόκριση για την διεθνής διοργάνωση του Muay Thai Grand Prix, ενώ αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η νίκη που κατάφερε στον τελικό ήταν με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Ο ίδιος έγραψε στο facebook: «Νίκη με ομόφωνη απόφαση. Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω το χορηγό μου κύριο Αλέξανδρο Καλλέργη που με υποστηρίζει σε κάθε μου βήμα.

Να συγχαρώ επίσης τον συναθλητή μου Θανάση Κουκουφίκη για τον όμορφο και δυνατό αγώνα που μοιραστήκαμε πάνω στο ρινγκ του Έναστρον». Ευχαριστώ από καρδιάς τους δασκάλους μου Αλέξη Καραλή και Χάρη Γαζή που δίνουν το μεράκι τους για να φτάνουμε ψηλά. Ευχαριστώ επίσης όλο το team του Σπάρτακος Πατρών και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι δίπλα μου.

Συγχαρητήρια στην άψογη διοργάνωση του Muay Thai Grand Prix και στον Παύλο Καπώνη όπου είμαι ευγνώμων που για ακόμα μια φορά μου πρόσφερε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο promotion. Συνεχίζουμε δυναμικά, καλές γιορτές σε όλους». Να σημειωθεί ότι ο Πατρινός αθλητής του Σπάρτακου θα παίζει από εδώ και στο εξής στην κατηγορία των 63,5 κιλών.