Το γνωστό κομμωτήριο Golden Chic Hair με δύο καταστήματα στην Πάτρα, στην Hρ. Πολυτεχνείου 52 και Πατρών Κλάους 28, εξειδικεύεται στις ριζικές αλλαγές χρωμάτων, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Παράλληλα, δημιουργεί χτενίσματα που αναδεικνύουν κάθε γυναίκα και τονίζουν την θηλυκότητα της πάντα με την τελευταία τάση της μόδας. 

Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει, είναι στη διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει κάθε πρόταση που θα ανανεώσει εσάς και την εμφάνισή σας.

Το αποτέλεσμα που θα έχετε μετά από μία βόλτα στον χώρο τους, θα σας εκπλήξει. Ειδικά, αυτή τη περίοδο που πλησιάζουν Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία να επιχειρήσετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας.


Ίσως αυτό να σκέφτηκε και το Golden Chic Hair, γι' αυτό και σας κάνει δώρο μια ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών, που περιλαμβάνει βαφή, κούρεμα και χτένισμα. Απευθύνεται σε παλιές και νέες fans των κομμωτηρίων, γι' αυτό αν δεν έχετε πατήσει like στη σελίδα του Golden Chic Hair στο facebook κάντε το τώρα, πατώντας εδώ.

Έπειτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη κλήρωση, αφήνοντας το like ή το σχόλιό σας στον διαγωνισμό που ακολουθεί και που ξέρετε, ίσως είστε εσείς η μία από τις 2 νικήτριες που θα απολαύσουν αυτό το μοναδικό δώρο.

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11/12 στις 15:00.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!