Θρήνος στην Πάτρα για τον 20χρονο φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο που προέρχεται από την Αχαϊκή πρωτεύουσα και η οικογένεια του ζει εδώ. Ο Νίκος Αλεξόπουλος ήταν γιος του Δημήτρη, προϊστάμενου των οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και ζούσε το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα, όπου και σπούδαζε.

Όλα έγιναν όταν το διαμέρισμα του στην οδό Αθηνάς, στην Αγία Βαρβάρα, έπιασε φωτιά. Ο νεαρός που κατά την διάρκεια της φωτιάς ήταν μέσα στο διαμέρισμα του, φέρεται να έχασε την ζωή από τις αναθυμιάσεις.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όταν έφτασαν στο σημείο, έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν έναν νερό που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν ο νεαρός δεν επανήλθε στην ζωή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την σωρό του 20χρονου αναγνώρισε ο αδελφός του. Η σωρός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η κοινωνία της Πάτρας είναι συγκλονισμένη για τον άδικο θάνατο του νεαρού ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που το 20χρονο παλικάρι έφυγε από την ζωή.