Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο αναφέρει σε ανακοίνωση του τα εξής:

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταδικάζει τη σταλινική, πραξικοπηματική, φασιστική κίνηση του ΠΑΜΕ να προχωρήσει σε κατάληψη του Ε.Κ. Πάτρας ύστερα από την απόρριψη των αιτημάτων του από τα Δικαστήρια.

Το ΠΑΜΕ παρεμποδίζει τραμπουκικά και ανερυθρίαστα την πρόσβαση των εργαζομένων στο Σπίτι του Εργάτη!!!! ενώ χρόνια τώρα ούτε κατά που πέφτει το Εργατικό Κέντρο ήξερε, παρά μόνο στις εκλογές εμφανίζονταν για τους συσχετισμούς και με διαλυτικές προθέσεις.

Στόχος είναι η διάλυση των Αρχαιρεσιών του Ε.Κ.Πάτρας, όπου έχουν προγραμματιστεί σύμφωνα με το Καταστατικό του για την Κυριακή 3/12/2017 από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ., και να πραγματοποιηθούν όταν οι συσχετισμοί είναι υπέρ του Περισσού και του Δήμου.

Παράνομα, συντεχνιακά, καταχρηστικά, λυσσαλέα με νοθείες Παμμικρασιατικού και άλλων παραμάγαζων προσπαθούν να ελέγξουν το Ε.Κ.Πάτρας, πάραυτα δεν τους βγαίνει.

Οι εργαζόμενοι της πόλης μας δεν τους το επιτρέπουν και το ΠΑΜΕ προσπαθεί τραμπουκικά, φασιστικά και μέσω των Δικαστηρίων να διαμορφώσει το Μητρώο Αντιπροσώπων που θα τους καταστήσει πλειοψηφούσα δύναμη, όπως ευελπιστούν.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. 

Ο ΔΗΜΟΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ! 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΣ-ΠΑΜΕ! 

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ!"