Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts μας προσκαλεί στην Δημοπρασία Έργων Τέχνης ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών που θα γίνει για πρώτη φορά στην Πάτρα, στον πολυχώρο εκδηλώσεων "King George Hall" στην πλατεία Βασ. Γεωργίου Α΄την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. 

Το νεοκλασικό στολίδι στο κέντρο της πόλης υποδέχεται έργα ζωγραφικής σπουδαίων καλλιτεχνών. Η έκθεση και η δημοπρασία που ακολουθεί  προσφέρει την δυνατότητα για αγορά έργων τέχνης που είναι μια από τις σημαντικότερες (στατιστικά) και πιο ασφαλείς επενδύσεις παγκοσμίως. 

Για τον λόγο αυτό πριν τη μεγάλη δημοπρασία θα λειτουργήσει η τριήμερη έκθεση των έργων τέχνης η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους και μάλιστα τις γιορτινές αυτές ημέρες που η πόλη ζει grande στιγμές! 

Σάββατο 9, Κυριακή 10 & Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου μια σειρά έργων χρωματίζουν και κεντρίζουν την φαντασία μας με τρόπο που ο κάθε ζωγράφος που τα έφτιαξε μας ωθεί να ανακαλύψουμε. 

Ήδη από το σχετικό poster της μεγάλης έκθεσης ο ζωγράφος Βασίλης Σπεράντζας προ(σ)καλεί τους φιλότεχνους αποδέκτες. 

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 (11 Δεκεμβρίου) και την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει ο Νίκος Καλατζής!

Να σημειωθεί ότι για τους επισκέπτες το βράδυ της δημοπρασίας θα υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ στο Auto Parking Patras, Γεροκωστοπούλου 12.

Τηλ: 2610 271014


Ένα σημαντικό γεγονός στην Πάτρα που έχει την υπογραφή ενός καταξιωμένου οικοδεσπότη, του Βαγγέλη Καπόπουλου της "Fine Arts Kapopoulos". 

Mε γνώμονα την ειλικρινή του αγάπη για την τέχνη και την πολυετή εμπειρία του ο δημοπράτης διοργανώνει μια εκδήλωση που σίγουρα θα την αγκαλιάσουν οι φιλότεχνοι. 

Οι συλλέκτες θα μπορούν να επιλέξουν έργα τέχνης σε πραγματικά ελκυστικές τιμές που δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με την γκαλερί, που από το 1991 φιλοξενεί καλλιτέχνες με ισχυρή ταυτότητα και διεθνές κύρος.


Έκθεση Έργων Δημοπρασίας 

Σαββάτο 9 Δεκεμβρίου/ 18:00 - 22:00 
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου/ 10:00 - 22:00 
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου/ 10:00 - 15:00 

Δημοπρασία: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 19:30 

Επιμέλεια διοργάνωσης: Νίκος Καλατζής 

King George Ηall - Πλατεία Γεωργίου 1Α, Πάτρα

*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών διατίθενται δωρεάν θέσεις στάθμευσης σε συνεργασία με το King George (τηλ. επικ. 6944 970838)