Μπορεί να είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, δεν παύει όμως να είναι ένα μικρό παιδί. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρωτότοκο γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο οποίος έγραψε το δικό του γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας το δώρο του για τα Χριστούγεννα. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την ευκαιρία της διήμερης επίσκεψής του στην Φινλανδία συνάντησε τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών και παρέδωσε ο ίδιος το γράμμα του μικρού πρίγκιπα, το οποίο είχε γράψει με τον παιδικό γραφικό του χαρακτήρα και ζητούσε ένα περιπολικό! 


Ο Ουίλιαμ πήγε στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Ελσίνκι, έβγαλε το γράμμα από το σακάκι του και το έδωσε στον Άγιο Βασίλη, λέγοντάς του: «Τώρα που σε είδα έχω να σου δώσω αυτό το γράμμα». «Δεν έχει ζητήσει πολλά  πράγματα, πιστεύω ότι ένα μόνο είναι εντάξει», είπε γελώντας ο Βρετανός πρίγκιπας. 

Ο Άγιος Βασίλης με τη σειρά του άνοιξε το γράμμα που περιείχε μία φόρμα συμπλήρωσης κενών και διάβασε τι ζητούσε ο μελλονικός βασιλιάς της Βρετανίας: «Αγαπημένε μου Άη Βασίλη, φέτος ήμουν καλό/κακό παιδί», ξεκινά η φόρμα. Ο πρίγκιπας είχε κυκλώσει τη λέξη «καλό» και στο κενό είχε γράψει ότι θέλει από τον Άγιο ένα "περιπολικό". Στο τέλος είχε γράψει το όνομά του. 

Ο περήφανος μπαμπάς Ουίλιαμ στάθηκε στη λέξη «καλό» και είπε για τον γιο του ότι «είναι ένα πολύ πολύ καλό παιδί». Ο Άγιος Βασίλης από την πλευρά του έγνεψε θετικά στον πρίγκιπα ότι θα ικανοποιήσει την επιθυμία του γιου του και εκείνος χαμογέλασε.