Μπορεί οι περισσότεροι όταν ακούνε για τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ να φέρνουν στο μυαλό τους εικόνες από πανάκριβα νυφικά, μεγάλους καθεδρικούς ναούς και λαμπρές τελετές, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που το μυαλό τους πάει μόνον στο... πονηρό.

Σύμφωνα με τη δικτυακή πύλη πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub οι αναζητήσεις που περιέχουν τις λέξεις “Meghan Markle” έχουν εκτοξευθεί στο κατακόρυφο μετά την ανακοίνωση του πριγκιπικού αρραβώνα την περασμένη Δευτέρα. Τα στοιχεία του site δείχνουν ότι οι αναζητήσεις παγκοσμίως για την Αμερικανίδα ηθοποιό αυξήθηκαν κατά 2.208%!


Σε ανάρτηση στο ιστολόγιό του το Pornhub αναφέρει ότι αν και οι περισσότερες αναζητήσεις για γαλαζοαίματους περιορίζονται σε χαρακτήρες από πορνογραφικές ταινίες-παρωδίες όπως η πριγκίπισσα Λέια από το Star Wars, η ανακοίνωση του αρραβώνα πυροδότησε μια μαζική αύξηση των αναζητήσεων για την μελλοντική πριγκίπισσα Μέγκαν Μάρκλ.


Ο μεγαλύτερος αριθμός αναζητήσεων καταγράφεται στις ΗΠΑ (άνοδο της τάξης του 2.273%), στη Βρετανία (+2.242%), στην Ισπανία (2.193%), τη Γερμανία (2.167%) και το Βέλγιο (2.011%), ενώ στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 1658%.

Η έρευνα του Pornhub έδειξε ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Μαρκλ επιδεικνύουν κυρίως άνδρες (51% περισσότερο σε σχέση με τις γυναίκες) και μάλιστα ηλικίας άνω των 65 σε ποσοστό 249% σε σύγκριση με εκείνους ηλικίας 18-24 ετών.

Σκηνές hardcore με πρωταγωνίστρια την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρα δεν πρόκειται, βέβαια, να βρει κανείς -αφού η Μαρκλ δεν έχει παίξει ποτέ σε ταινίες πορνό- παρά μόνον κάποιες τολμηρές εμφανίσεις της από την τηλεοπτική σειρά Suits.

Σύμφωνα με το site οι χρήστες του αναζητούν συχνά τα ονόματα διασημοτήτων, που γίνονται πρωτοσέλιδα.