Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις αναμένονται μόνο στα ορεινά των παραπάνω περιοχών. Η ορατότητα έως και το πρωί αλλά και προς το τέλος της ημέρας, θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 6 έως 17, στα κεντρικά και νότια από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 18, και στην Κρήτη από 15 έως 22.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι κι έπειτα στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχοπτώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς.