Ο Ερύμανθος είναι ένα βουνό με δεκάδες μονοπάτια και στενά στις πλαγιές του.

Μονοπάτια και δρομάκια που για όσους δεν ξέρουν από την μαγεία αυτού του βουνού, μοιάζουν σαν λαβύρινθοι μέσα στους οποίους εύκολα μπορεί να χαθούν.

Όμως για όσους γνωρίζουν ο Ερύμανθος είναι η χαρά της φύσης, ένα βουνό που πέρα από τους μύθους και τους θρύλους που τον συνοδεύουν, προσφέρεται για εναλλακτικό αθλητισμό.

Προσφέρεται κυρίως για Mountain Bike και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη των μελών της Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας «Ο Ερυμάνθιος Κάφρος»  που όταν βρίσκουν ευκαιρία κανονίζουν εκδρομές και εξορμούν στις πλαγιές του, διασχίζοντας τες με τα ποδήλατα τους.

Το να περνάς μέσα από τον Ερύμανθο και τα μέρη του με το ποδήλατο είναι μία συναρπαστική εμπειρία για όσους την ζουν, μία εμπειρία που προσφέρει την χαρά της άθλησης, αλλά και την μαγεία της φύσης.

Σε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις που έκαναν τα μέλη της Λέσχης αποτύπωσαν στον φωτογραφικό φακό την μαγεία της φύσης, αλλά και την  ομορφιά της ορεινής ποδηλασίας, μέσα σε εικόνες, ανεβάζοντας στην σελίδα Λ.Ο.Π.Π. στο facebook.


Φωτογραφίες: Koliri84. blog.spot.