Μια ξεχωριστή παρουσίαση από την Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου Γυναικών “Η ομάδα”Αγίου Βασιλείου με το νέο Βιβλίο της Μαίρης Μαγουλά «Το ποιο μακρύ ταξίδι» των εκδόσεων “Μεταίχμιο”.

Οι κυρίες Τασία Μπιρλή και Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου μίλησαν για το βιβλίο:

"Οι ιστορίες των ανθρώπων που ζούσαν στην Πλάκα και στα Αναφιώτικα, η ιστορία της πατρίδας μας από την δεκαετία του 1950,αλλά και οι ήρωες της γραφής της κας Μαγουλά, μάγεψαν τα μέλη της Λέσχης.

Μια ευχάριστη στιγμή ήταν όταν το μέλος της Λέσχης μας μουσικός κ. Παναγιώτης Τομαράς μας έπαιξε με το ακορντεόν του τα υπέροχα τραγούδια του βιβλίου.

Η κα Μαίρη Μαγουλά σιγοτραγούδησε με όλους μας, άκουσε τις αναγνώστριες της Λέσχης μας, υπέγραψε τα βιβλία της και μίλησε με όλους.

Το βιβλιοπωλείο “Η Γωνιά του Βιβλίου” πάντα αρωγός της Λέσχης μας.

Η επόμενη συνάντηση της Λέσχης (δηλαδή η τρίτη μας), θα είναι στις 16 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα με το βιβλίου του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου «Ο Τρίτος Δρόμος Είναι της Αγάπης» των εκδόσεων “Ωκεανός”.

Με ομιλήτριες την κα Βάσω Δημητροπούλου, εκπαιδευτική φιλόλογο, την αναγνώστρια και μέλος της Λέσχης κα Γωγώ Φωτοπούλου Καραμπούλα και την επιμελήτρια της Λέσχης κα Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.

Κομμάτια του βιβλίου θα διαβάσουν μέλη της Λέσχης.

Συντονίζει την εκδήλωση η κα Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου." 

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου